"Başbakan'ın Davos'taki tavrı moderatöre yönelik"

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, ''Başbakan, Davos'taki davranışının moderatöre yönelik olduğunu söyledi. Bu kişi, Gazze'ye atılan bombaların talimatını veren şahıs mı?'' dedi.

Yayınlanma: 20.02.2009 - 20:50
Abone Ol google-news

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışında hükümeti eleştirerek, Davos'ta yaşanan olaylara değindi. Davos'ta yaşananları izlediklerini ifade eden Akşener, şöyle konuştu:
''Sayın başbakanımız Davos'ta güzel bir çıkış yaptı ve (siz plajlarda çocukları öldürüyorsunuz, biz bunu çok iyi biliriz) dedi. Bu arada moderatör susturmaya çalışınca başbakanımız da gereken tavrını koydu. Yaptığı davranışı hepimiz gururla izledik. Fakat burada bir sorun var. 15 dakika sonra sayın başbakan gitti (ben Perez'e böyle birşey) demedim. Benim söylediklerim moderatöredir) dedi. Peki, bu oturumu yöneten ve Amerika'nın önemli gazetelerinden birinde yönetici olan şahıs, Gazze'ye atılan bombaların talimatını veren şahıs mı?'' Akşener, konuşmasında MHP'nin Çorlu Belediyesi'ni alması için en önemli görevin kadınlara düştüğünü de hatırlattı. Akşener daha sonra bir düğün salonunda yapılan belediye başkan adayı, belediye ve il genel meclis adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı da Çorlu Belediyesi'nin ciddi sorunlarının olduğunu ifade ederek, ''Çorlu büyük bir ilçe ve çok ciddi sorunları var. Yol ve su sorunları en başlıca sorunlar. Biz, 29 Mart günü Çorlu Belediyesi'nin tepesine MHP bayrağını dikerek bu sorunlar üzerinde çalışmaya başlayacağız'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler