Gazetelerde Bugün

Ali İsmail Korkmaz’ın faillerinin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Haber ''Polisten eski fotoğraf'' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 25.07.2013 - 06:33
Abone Ol google-news



CUMHURİYET

Polisten eski fotoğraf


Gezi Direnişi sırasında Eskişehir’de aralarında sivil polislerin de olduğu eli sopalı kişilerce dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili soruşturmada 53 gün geçmesine karşın somut bir gelişme kaydedilmezken her gün yeni bir engelleme haberi ortaya çıkıyor. Şimdiye dek bölgede görevli 500 polisten sadece 6’sının ifadesi alınabilirken emniyet savcılığa polislerin eski fotoğraflarını gönderdi. Avukatlar “Emniyet, tanıkların teşhis yapmasını güçleştiriyor” derken savcılık polislerin yeni çekilmiş fotoğraflarını istedi.


HÜRRİYET

Levha yoksa ceza da yok


Mahkeme, ''İdare, vatandaşı uyarmadan ceza kesemez'' diyerek trafikte emsal olacak karar verdi. 50 km limitli yolda 74'le giden sürücüye ceza iptal edildi.


MİLLİYET

F-16'lara erteleme


Mısır'daki darbenin ardından Obama dört F-16'nın satışını askıya aldı. ABD askeri yardıma ise devam edecek.


VATAN

Baraja devam

Arınç yüzde 10'luk seçim barajı tartışmasına noktayı koydu: İstikrar için barajı koruyacağız. Ama temsilde adaleti güçlendirecek adımlar atılabilir.


RADİKAL

'Suriye Devrimi'ne ihanet ediyorlar


Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, faaliyet gösteren radikal grupları desteklediği iddialarına cevap verdi.


AKŞAM

Çantasını bırakmadı


Bursa'dan Ankara'ya giden Düzman'ın kullandığı araç gece yarısı İnegöl yakınlarında bir tankerle çarpıştı. Düzman'ın kazaya rağmen elinden bir saniye bırakmadığı çantasında Öcalan'ın sağlık durumu, cezaevi şartları ile ilgili hazırlanan detaylı rapor ve bir ses kaydı olduğu öğrenildi.


SÖZCÜ

'Aşığım' dedi ihaleyi aldı

AKP döneminde yıldızı hızla parlayan otelci Tamince, ''Tayyip Bey'i tanıyınca aşık oldum. Haftanın 3-4 günü rüyamda görüyorum'' diyor


HABERTÜRK

Merrill 'Linç' kampanyası


Geçen hafta ''Türk hissesi alın'' diyen Merrill Lynch, faiz kararı 15 dakikada yayınladığı jet raporla alaya aldı.


SABAH

Kurşundan ağır acılar


Yakınları maganda kurbanı olan aileler uyüreklerindeki dermansız acıyı, kapanmayan kurşun yarasını anlatıyor


POSTA

Bir doğum günü fotoğrafı


6 yıl lösemiyle boğuşan, bürokrasi yüzünden uygun ilik bulamayınca 3 gün önce ölen Efe Cömert'in dün 9'uncu doğum günüydü. Ailesi İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Mezarlığı'ndaki kabri başında Efe'nin doğum gününü kutladı. Anne Nigar Cömert mezarın üstüne kapanıp oğluyla 15 dakika konuştu. Yakınları anneyi güneşten korumak için siyah bir başörtüsünü tente gibi açtı.


BİRGÜN

Dört dörtlük kemirgen


Oğluna 'gemicik'ler alan, şatafatlı bir hayat süren Erdoğan, Gezi direnişçilerinin esnafın ekonomisine zarar verdiğini söyleyip onları 'kemirgen' ilan etti. Aynı Erdoğan hükümeti, ülkede AVM ve hipermarket açma rekoru kırıp esnafı batırdığını unutuverdi


YENİ ŞAFAK

O bayrak inecek


PKK'nın Suriye'deki kolu PYD özerklik ilan etmeye hazırlanırken, Erdoğan sürpriz bir kararla güvenlik zirvesini toplantıda, resmi binalara kendi bayrağını asan PYD'nin geri adım attığı bilgisi paylaşıldı.


ZAMAN

Herkes tef gibi gergin


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Gezi Parkı eylemlerinden, çözüm sürecine, Suriye’deki gelişmelerden seçim barajı tartışmalarına kadar gündemdeki konularla ilgili önemli mesajlar verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler