Gösteri devam etmeli

Komedi dünyasının iki büyük oyuncusunu, Steve Carell'le Jim Carrey'i biraraya getiren dramatik komedi sihirin büyüsünü irdeliyor.

Yayınlanma: 08.08.2013 - 14:17
Abone Ol google-news

Çocukluğunda Rance Holloway adlı ünlü sihirbazdan çok etkilenen Burt Wonderstone yıllar sonra çocukluk arkadaşı Anton Marvelton'la Las Vegas'ın en büyük salonu Bally'de sihirbazlık yapmaya başlar. Önceleri işini çok seven, onu tutkuyla yapan Burt zaman geçtikçe bu coşkusunu, tutkusunu yitirir. İnancını yitiren Burt şovunu mekanik biçemde sergilemeye, ortağı Anton'u da aşağılamaya başlar.

Yeni çıkan, kendisini Beyin Tecavüzcüsü olarak adlandıran sokak sihirbazı Steve Gray'in gerilla şovları yanında gösterileri çağdışı kalan Burt'la Anton'un yeni gösterileri Sıcak Kutu, Anton'un bencilliği yüzünden fiyaskoyla sonuçlanır. İki eski dostun yolları ayrılır.
 

Aşırı lüks harcamalarından ötürü meteliksiz kalan Burt, alışveriş merkezlerinde, huzurevlerinde çalışmaya başlar. Çocukken hayran olduğu sihirbaz Rance Holloway'le karşılaşınca Burt sihire olan inancını yeniden kazanacaktır.

“Yaptığın işe inanmazsan başkalarını da inandıramazsın” iletisini veren komedi, Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi, Alan Arkin gibi yetkin komedyenleri birlikte izleme fırsatını sunuyor. Filmin Özel Bölümler'inde çekim hataları yer alıyor.

The Incredible Burt Wonderstone (Muhteşem Burt Wonderstone) Yönetmen: Don Scardino Oyuncular: Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi, Olivia Wilde, Alan Arkin, James Gandolfini, Jay Mohr/ 2013, 96 dakika, Tiglon.
 

Format: Dvd, Vcd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler