Gece halk isyan etti, sabah operasyon oldu

Geçen hafta Maltepe Gülsuyu'nda 9 kişi bacağından vurulmasına rağmen suçluların bulunması için hiçbir girişimde bulunulmamıştı. Gece halkın isyan etmesinin ardından bu sabah İstanbul'da Maltepe Gülsuyu başta olmak üzere Güvensu ve Esenkent mahallelerine polis, uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

Yayınlanma: 13.08.2013 - 06:14
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenen çok sayıda adrese sabah erken saatlerde operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat Timleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile helikopter de destek verdi. Maltepe Gülsuyu, Güvensu ve Esenkent Mahallerine eş zamanlı yapılan baskınlarda gözaltına alınan şüphelilerin olduğu öğrenildi.


Gecekondu önünde lüks otomobil

Öte yandan Gülsuyu Mahallesi Gazi Sokak'ta şüphelilere ait olduğu belirtilen gecekondu önünde park halinde bulunan yabancı plakalı lüks marka bir otomobil dikkat çekti. Lüks otomobili ve gecekonduyu didik didik arayan ekipler, baskın yapılan diğer adreslerde de aramalarına devam ediyor.

 

Saldırılara ilişkin 1 kişi tutuklandı

Maltepe'de, ESP üyelerine yönelik silahlı saldırılara ilişkin düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Baskın yapılan adreslerde gerçekleştirilen aramalarda 5 silah ele geçirildi. 

 

İlgili haberler için tıklayınız

VURULAN 9 KİŞİ DE ŞİKAYETÇİ OLMADI

MALTEPE'DE 'ÇETE' İSYANI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler