Mutlu Demir imzayı attı

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, daha önce anlaşmaşa vardığı Mutlu Demir'le sözleşme imzaladı.

Yayınlanma: 13.08.2013 - 18:23
Abone Ol google-news

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, daha önce anlaşmaşa vardığı Mutlu Demir'le sözleşme imzaladı.

Liv Hospital Ulus'ta Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer'in de katılımıyla gerçekleştirilen törende Mutlu Demir, kendisini bir yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Demir, "Hedefleri olan bir takıma, şampiyon takıma geldim. Ben de yeni başarılara katkı sağlamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. İnşallah hedefimiz olan kupaları alır ve başarılı bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer de yeni sezonda daha fazla kupa kazanmak için çaba sarf edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Mutlu Demir de sarı-kırmızılı formayla bizimle olacak. Bu sene önemli bir sezona başlıyoruz. Beko Basketbol Ligi'nde, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Türkiye Kupası'nda ve THY Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar alabilmek için zaten iyi olan takımımıza ciddi takviyeler yaptık. Bu isimlerden biri de uzun rotasyonuna dahil ettiğimiz Mutlu Demir. Kendisi 26 yaşında ve 8 sezondur Beko Basketbol Ligi tecrübesi var. Hem bizim hem de onun için hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah kazanacağımız kupalarda emeği olur. Zor bir rotasyona girecek. Pozisyonunda önemli oyuncular var."

İmza törenini sonunda Mutlu Demir'e sarı-kırmızılı formasını veren Özyer, oyuncuya da, "Ben sana şimdi formanı veriyorum ama sen asıl formayı teknik heyetimizden alacaksın" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler