Skibbe'ye "kırmızı kart"

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında alınan 5-2'lik Kocaelispor mağlubiyetinden sonra, Galatasaray Kulübü'nden bir açıklama geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin görevine son verildi.

Yayınlanma: 23.02.2009 - 09:51
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig’in 21. haftasında Kocaelispor’a sahasında 5-2 yenilerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha bırakan Galatasaray’da fatura tektik direktör Michael Skibbe'ye kesildi. 

Galatasarar Kulubünün resmi internet sitesinden de yapılan duyuruyla Skibbe'nin görevine son verildiği belirtildi. Siteden yapılan duyuru şöyle:

"Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz."

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

 

Skibbe açıklama yaptı

Michael Skibbe, Florya'da düzenlediği basın toplantısında Antalya ve Kocaeli maçında hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Skibbe'nin konuşmasından satır başları:

"- Bugünkü buluşmamımızın sebebini duydunuz. Galatasaray teknik direktörlük görevini başka bir sorumluluğa verme kararı aldı. Bunun sebebi ikinci devredeki maçlardan istediğimiz sonuçları alamamamız.

- Bu sene çok zorlu bir lig yaşadık. Birçok sakatlıklar yaşadık ve onların yerine yeni oyuncuları maddi nedenlerden dolayı alamadık.

- Antalya ve Kocaeli maçında hayal kırıklığına uğradım.

- Galatasaray benim için çok önemli bir noktaydı. Ben daha iyi bir yerde bitirmek isterdim.

- Kulübüme ve takımıma, Bordeaux maçında başarılar diliyorum. Ve benimle beraber çalışan herkese teşekkür ediyorum.

- Bizim en büyük eksiğimiz, takım olarak defansif manada istediğimiz performansı gösteremedik. Bu da olmayınca hem Avrupa'da hem de ligde istediğimiz yerlere gelmemiz engelledi. Başarılı takımlar defansif manada sağlam duran takımlardır. Bunu ligde gösteremedik. Bunun tam aksini UEFA maçlarında çok iyi uyguladık.

- Bana bundan sonra kalan herkese sağlıklı ve başarılı günler dilemekten başka birşey kalmıyor."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler