Terim'den transfer müjdesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının bu akşam gerçekleştirdiği idmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma: 16.08.2013 - 19:13
Abone Ol google-news

Süper Kupa maçında Burak Yılmaz ile tartışma yaşadığı haberlerine tepki gösteren; İbrahimovic'in transfer söylentilerini "Artık şiraze kaçtı" diye yorumlayan Terim, Arda Turan konusunda taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

"ARDA BİZE GELMEK İSTİYOR"

Fatih Terim "Arda'yı çok istediğimiz zaten biliniyor. En son da kendisiyle ben konuştum. Milli maçtan sonra 1-2 saat konuştuk. Gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama olmayacak bir durum varsa Atletico Madrid'deki durumunu da sarsmamak gerekiyor. Günler ne getirecek bilinmiyor ama başkanımızın da Atletico Madrid'in başkanıyla bir oturup konuşması gerekiyor. Şu ana kadar herhangi bir şey yok fakat isteğimiz olması yönünde. Arda özellikle son 5-6 aydır her yerde bize gelmek istediğini söylüyor. Arda'nın gidişi bize de sürpriz olmuştu. Bizim için gene bir sürpriz olmasını isterim" diyerek Arda'nın Galatasaray'a transferinin söz konusu olabileceğini ifade etti.

TERİM'İN DİĞER AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. İnşallah herkesin mutlu ve başarılı olacağı, sakatsız belasız bir yıl olur. Buradan tüm Galatasaraylılara da sevgimi gönderiyorum. Çok iyi başladık. Gerek Süper Kupa gereksi Emirates Cup ile taraftarımızı kaldığımız yerden mutlu etmeye devam ettik Galatasaray'a layık olmaya çalışıyoruz."

"4 TANE FORVETİMİZ VAR"

"Burak Yılmaz ile tartıştığım şeklindeki haberlerin kimler tarafından hangi amaçla çıkarıldığını bilecek kadar tecrübeliyim. Bizim o bölgede 4 tane oyuncumuz var. Bunların hepsini seviyeli bir rekabet içinde tutmak ve en iyisini seçmek bizim görevimiz. Hangisinin oynayıp oynamayacağı benim vereceğim karar. Profesyonel iş yapıyoruz ve herkes hazır olmak zorunda. Bu işin kırgınlığı, kaprisi olamaz. Kaybettiğimizde herkesin üzülmesi gereken bir iş yapıyoruz. Bu yüzden söylentilerin üzerinde pek durmuyorum. Bakıldığında 2-3 tane çok huzurlu kamp dönemi geçirdik. Herhangi birinin sıkıntısı varsa bunu da gelip söylerim."

"BRUMA İLE İLGİLENİYORUZ"

"Transferde birçok isim okuyorum. Arkadaşlar İbrahimovic'i bile okudum. Artık şirazenin de kaçtığını düşünüyorum. Galatasaraylılar böyle bir yaklaşımı hak etmiyor. Başkanımız ya da ben bir şey söylemediğimize göre bunlar yakıştırmadan ibarettir. Ama bunu yaparken de akla mantığa
uygun cümleler kurmak lazım. Kimsenin Galatasaraylıları umutlandırmaya hakkı yok. Bruma görüştüğümüz bir isim. Ancak çok doğru olmayan şeyler de okuyorum. Bence zorlamamak lazım, aksi takdirde çok doğru haberler çıkmıyor."

"ASLOLAN GALATASARAY"

"1996'da Galatasaray'a geldiğimde 'Galatasaray'da oynamak istemeyen gider' demiştim. Benim prensibim bu şekilde. O yüzden oyuncularımız bize gelip 'Ben oynamak istemiyorum' dedikleri zaman biz mantık çerçevesi içinde kapılarımızı açarız. Aslolan Galatasaray'dır. Benim de başkanın da Burak'ın da yeri dolar. Doldu da... Önemli olan Galatasaray'dır."

"Fenerbahçe maçında Amrabat'ın isteğini ve arzusunu kullanmak istedim. Biz yabancı oyuncularımız ile bir toplantı yaparak açık açık her şeyi konuştuk. 4 arkadaşın tribüne çıkacağını söyledik."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler