Havutçu: Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz

Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, duruşma çıkışında "Hep aynı işlerle uğraşıyoruz. Farklı bir durum yok. Papağan gibi tekrarlayıp duruyoruz" dedi.

Yayınlanma: 20.08.2013 - 09:20
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği tedbir amaçlı 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itiraz için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) yapılacak duruşma başladı. Duruşmada savunmasını yapan Havutçu, çıkışta yaptığı açıklamada basın mensuplarına "Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz" demecini verdi.

İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıya Beşiktaş Kulübü adına hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar katılıyorlar.

Avukatların yanı sıra eski yöneticilerden Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş tanık olarak duruşmaya katılırken, eski Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay da uzman tanık olarak toplantıda yer alıyor.

Öte yandan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ise video konferans ile yine tanık olarak duruşmaya dahil oldu.

 

Havutçu: Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) tanık olarak dinlenen Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, duruşmadan ayrıldı. İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıdan çıkarken kısa bir açıklama yapan Havutçu, "Hep aynı işlerle uğraşıyoruz. Farklı bir durum yok. UEFA Disiplin Komitesi'ne olsun, şimdi bu mahkemeye karşı olsun, hep aynı şeyleri anlattık. Papağan gibi tekrarlayıp duruyoruz. Tanık olarak bizi dinlediler, ifademizi verdik, hayırlısı artık" dedi.

Tayfur Havutçu ayrıca, "CAS Mahkemesi de polis fezlekesini birinci planda mı tutuyor?" sorusuna, "Evet" cevabını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler