'Sağlıksız Kızılırmak suyu Ankaralılara verilecek'

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ''Çamlıdere'deki suyun Ankara'ya 80 gün yeteceğini ve o günden sonra sağlıksız Kızılırmak suyunun hiçbir direkt Ankaralılara verileceğini" söyledi.

Yayınlanma: 23.02.2009 - 13:52
Abone Ol google-news

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çubuk ilçesindeki aday tanıtım toplantısında konuştu. Yavaş, Kızılırmak suyunun kesilmesinin, Ankara'nın sağlığı ile oynandığının gösterdiğini savundu. Çamlıdere'deki suyunun Ankara'ya 80 gün yeteceğinin iddia eden Yavaş, ''Asıl sorunu 80 gün sonra yaşanacak ve o günden sonra sağlıksız Kızılırmak suyu direkt Ankaralılara verilecek'' diye konuştu.

''Gökçek, oy kaybetmeyeyim diye yapıyor bunu'' diyen Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Çamlıdere'den verilen su 80 gün sonra biterse Kesikköprü'den gelen su ile paçal yapacak su bulunmayacak. Ankara'nın sağlığıyla oynamaya hiç kimsenin hakkı yok. En azından 2 borudan getireceğine bir borudan su getirsin. En azından su kirliliğini düşürsün''

Artık Çubuklu'nun geçmiş 5 yılı konuşamayacağını belirten Yavaş, bundan sonra MHP'nin Çubuk Adayı Mustafa Gökmen'in ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının konuşulacağını iddia etti. Yavaş, şunları kaydetti:
''Ben hiç kimsenin hakkını kurda kuşa yedirmem. Ankara'yı dolaştığınızda bir sürü imardan bahsediliyor. Yıllardır köyde olan vatandaşımızın birçoğu sanki bir atmaca gelecek elindekileri de alıp götürecek diye endişe içindeler. Ama korkmasınlar artık inşallah hemşehrileriniz geliyor''

Yarım kalan işler varsa kendilerine düşenin onları devam ettirmek olduğunu dile getiren Yavaş, ''Hatta ben her zaman söylüyorum bu seçim kampanyasında Ankara için güzel bir proje varsa bunu uygulayacağım, yeter ki Ankara kazansın artık. Biz çalışmaya geliyoruz biz kavgaya değil hizmete geliyoruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler