Göztepe'de bu sezon kombine bilet satışı olmayacak

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe'de, bu sezon iç saha maçları için kombine bilet satışı yapılmayacağı bildirildi.

Yayınlanma: 24.08.2013 - 08:58
Abone Ol google-news

Kulüp başkanı Hüseyin Altınbaş, yaptığı açıklamada, taraftarlarının kombine bilet satışına gösterdiği ilgiye yakından takip ettiklerini belirtti. Altınbaş: "İzmir statlarının altyapı yetersizliği ve çağımıza uygun olmayan yapıları nedeniyle ligin başından, ligin sonuna kadar aynı statta oynama şansımız bulunmuyor. Bu belirsizlik ve takımımızın 3 iç saha maçında cezalı olması nedeniyle kombine bilet çalışmalarımızı 1 yıllık süreyle askıya aldık."

\n\n

 

\n\n

Taraftarların hem kulüplerine maddi destek sağlamak hem de stada daha rahat girebilmek amacıyla kombine bilet satışına gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini ifade eden Altınbaş, ilgiye karşın bu sezon için kombine bilet satışı yapılamayacağını kaydetti.

\n\n

Altınbaş, hem saha sorunu hem de geçen sezondan kaynaklanan 3 maç seyircisiz oynama cezsasından dolayı bu kararı almak durumunda kaldıklarını dile getirerek, "Maalesef İzmir statlarının altyapı yetersizliği ve çağımıza uygun olmayan yapıları nedeniyle ligin başından, ligin sonuna kadar aynı statta oynama şansımız bulunmuyor. Bu belirsizlik ve takımımızın 3 iç saha maçında cezalı olması nedeniyle kombine bilet çalışmalarımızı 1 yıllık süreyle askıya aldık" ifadelerini kullandı.

\n\n

Bu zorunlu karar nedeniyle taraftarların, maç günleri bilet kuyruğunda uzun süreler beklemelerinin önüne geçmek için bir dizi önlem aldıklarını da belirten Altınbaş, şunları kaydetti:

\n\n

"Öncelikle taraftarlarımız maç biletlerimize, maçın oynanacağı günden en az 2 gün önce, Göz Göz mağazalarımızdan ve mağazalarımızın internet üzerinden satış yapan www.tam35store.com sitesinden ulaşabilecek. Ayrıca bilet satış konusunda internet üzerinden hizmet veren önemli kuruluşlarla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmeler sonuçlandığı zaman taraftarlarımızı en hızlı şekilde bilgilendireceğiz. Taraftarlarımıza yakışan stadyumlarda, yakışan hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın da Göztepe kültürüne yakışan, şiddetten uzak, kulübümüzün menfaatlerini gözeterek 'takımımıza nasıl faydalı olurum' düşüncesi ile kulübümüze manevi desteklerini sürdüreceklerine canı gönülden inanıyorum."

\n

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler