Üniversitede kız öğrenciye darp iddiası

Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki genç kızın kantinden çıkmaması üzerine, bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 24.02.2009 - 14:51
Abone Ol google-news

Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Gamze Ö.,  darp edildiği iddiasıyla suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi.

Öymez, Ankara Adalet Sarayı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, bir arkadaşıyla birlikte fakülte kantininde oturduğu sırada, bir grup öğrencinin yanlarına gelerek kantinden çıkmalarını istediğini savundu. Gamze Ö., şunları kaydetti: “Bunu neden istediklerini sorunca, fakülte reisi devir-teslimi için toplantı yapacaklarını söylediler. İtiraz ettim. Beni tartaklamaya başladılar ve küfür ettiler. Karşı koymaya çalışınca 5-6 kişilik bir grup, yumruk ve tekmelerle bana saldırdı. Yere düştüm ve başıma darbe aldım.”

Görevlilerin araya girmelerinin ardından kantinden çıktıklarını ifade eden Gamze Ö., Adli Tıp Kurumundan, “başında ödem ve göğsünde darbe sonucu hiperemi oluştuğuna ilişkin rapor aldığını” bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler