Ücretsiz çorba dağıtımına son verildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent'in 6 noktasında özelikle öğrenciler ve hastalar için sabah saatlerinde dağıtılan ücretsiz çorba uygulamasına yerel seçimler nedeniyle son verildi.

Yayınlanma: 27.02.2009 - 08:38
Abone Ol google-news

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sabahları belli yerlerde yapılan ücretsiz çorba dağıtımına yerel seçimler nedeniyle son verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri, Ankara'da 6 değişik yerde uzun zamandır sürdükleri ve yaklaşık 5 bin kişiye ulaştırılan "bedava çorba" hizmetine YSK'nin yasak kararı nedeniyle bugünden itibaren son verdiklerini açıkladılar. Konuyla ilgili olarak bazı vatandaşların ve siyasi partilerin Yüksek Seçim Kurulu'na başvurarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından sabahları yapılan ücretsiz çorba dağıtımının adaylar arasında haksız rekabete yol açtığı gerekçesiyle son verilmesini istedikleri öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2005 yılında Beşevler ve Cebeci semtlerinde öğrencilere yönelik olarak başlatılan "Her gün sıcak bir bardak çorba" uygulaması daha sonra Ulus Anafartalar Hal Binası önü, Hacı Bayram Camii önü ve İbni Sina Hastanesi yanında devam edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler