Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, "Kültürel açılım" başlığıyla verdiği haberinde Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak'ın, DTP Genel Başkanı Türk'ün TBMM grup toplantısında yaptığı Kürtçe konuşma hakkındaki değerlendirmesini manşetten görüyor. Birgün'ün manşetinde ise Hayrünnisa Gül'ün arazi alım-satım faaliyetleri yer alıyor.

Yayınlanma: 28.02.2009 - 07:25
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Kültürel açılım

Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, TRT’nin Kürtçe yayın yapmasıyla ilgili askerin düşüncesini açıkladı. Gürak “Üniter devlet ve ulus devlet yapısına zarar vermeyecek tedbirleri de göz önüne almak kaydıyla devlet kültürel alanda bazı açılımlarda bulunabilirdedi.

 

HÜRRİYET

Telefonu çaldı ama

Selda Sezer, kazada ölen pilot eşi Murat Sezer'in durmunu öğrenmeye çalışırken, kendisini saniyelerin yılla gibi geçtiği bir sürecin içinde buldu.

 

MİLLİYET

Hollanda'ya sorular

Pilotlar Derneği, THY uçağının iki dakika önce inen Northwest'e ait Boeing 757'nin türbülansından düştüğü yönünde ciddi şüpheler bulunduğunu açıklayarak, kulenin bu konuda bir uyarı yapıp yapmadığını sordu

 

RADİKAL

Esrarengiz yolcu ve esrarengiz pasaport

THY'ye göre yolcu sayısındaki çelişki nedeni: Bilinmediğini sandığımız yolcu uçağa binmiş. Uçaktaki Finlandiya pasaportunun asıl sahibi Finlandiya'da!


AKŞAM

Kemal Abi'nin kalbi yumuşadı

Maliye Bakanı, sağlık çalışanlarının bedava yemeğini iptal etmiş... 10 aydır süren eylemlere aldırmayan Unakıtan, hastalanınca bir haftada fikrini değiştirdi.

 

POSTA

'Pilotlar yaşıyordu'

Amsterdam'da tarlaya çakılan THY uçağına kurtarma ekiplerinin 'Patlama olabilir' gerekçesiyle geç müdahale ettiği iddiası var. Pilotların kaza sonrasında yaşadığı ve geç müdahale nedeniyle öldüğü öne sürülüyor. Yaralı kurtulan bir yolcu "ilk ekip 40 dakika sonra geldi. O an pilot yaşıyordu" dedi. Kazayı görüp yardıma koşan bir Türk de uçağa girdiğinde pilotların haraket ettiğini gördüğünü söyledi.

 

VATAN

Fener diyeti

RTÜK Başkanı Zahid Akman, Deniz Feneri e.V skandalında kendisine sahip çıkan AKP'ye borcunu ödedi. İktidarı eleştiren haberleri veren Show TV'yi YSK'ya şikayet etti

 

BİRGÜN

Size de hayırlı işler Hayrünnisa Hanım

Tutuklanan Akfırat Belediye Başkanı Yıldız'ın evinde Adalet Bakanı Şahin'in vekaletnamesinin yanında Gül'ün eşi Gül'ün eşi  Hayrünnisa Gül'ün arazi makbuzları çıktı

 

SABAH

'Beni aldattı' öfkesinin sırrı

Gazze saldırısı olmasaydı, Suriye Dışişleri Bakanı Muallim ile İsrail Başbakanı Olmert, Ankara'da buluşacaklardı


TERCÜMAN

Topbaş'ın başı dertte

SP adayı Bekaroğlu, İstanbul Belediyesi'nde gizli kamerayla tespit edilen ihale yolsuzluğuyla ilgili olarak Topbaş hakkında suç duyurusunda bulundu

 

YENİ ŞAFAK

Cevap ver kule

Yeni Şafak'ın "Uçağı kule düşürdü" haberi büyük yankı uyandırdı. Tekirdağ uçağını 2 dakika yüzünden vortekse atan kulenin Tahsin kaptanla yaptığı görüşme kayıtları hâlâ ortada yok. Güvenlik şefi Frede Sanders "Bir şey söyleyemem" dedi.

 

ZAMAN

Bütün darbelerde vardım

Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'ya ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler