MHP Kadın Kolları Başkanı artık CHP'de

MHP Mamak Kadın Kolları Başkanı Zöhre Yıldırım 4 arkadaşı ile birlikte CHP'ye katıldı. Yıldırım yaptığı açıklamada, CHP'ye katılmakla "özüne döndüğünü" kaydederek, "CHP'nin son günlerdeki açılımı, Mamak'ta gerçekleştireceği projeleri çok inandırıcı ve olumlu buldum ve halkla beraber olduklarını gördüm. Kim doğru dürüst hizmet vaad ediyorsa ve halkımızın refahı için çaba gösteriyorsa gücümün yettiğine kadar yanındayım" diye konuştu.

Yayınlanma: 01.03.2009 - 09:22
Abone Ol google-news

Mamak'ta CHP'ye katılımlar sürerken, MHP Mamak Kadın Kolları Başkanı Zöhre Yıldırım da, CHP'li oldu.

Partide çalışmalara başlayan Yıldırım, "1992-2008 yılları arasında MHP'de gönüllü olarak çalıştım. Bütün imkansızlıklara rağmen son olarak da MHP Mamak Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. Ancak esas yerimin başka yer olduğunu, kalbimin hep başka bir yerde çarptığını, Dedemin partisi olan CHP'de yer almam gerektiğini düşündüm ve istifa ederek Ocak ayında arkadaşlarımla birlikte rozetimi değiştirdim" dedi.

Yıldırım yaptığı açıklamada, CHP'ye katılmakla "özüne döndüğünü" kaydederek, "CHP'nin son günlerdeki açılımı, Mamak'ta gerçekleştireceği projeleri çok inandırıcı ve olumlu buldum ve halkla beraber olduklarını gördüm. Artık Dedemin partisindeyim. CHP'yi özlemişim. Yani özüme döndüm. Kalbimin attığı yerdeyim. Kim doğru dürüst hizmet vaad ediyorsa ve halkımızın refahı için çaba gösteriyorsa gücümün yettiğine kadar yanındayım" dedi.

 

"Mamak'ta herşey kadınlarla daha güzel olacak"

Zöhre Yıldırım'ın CHP'ye katılması ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin de "Mamak'ta bu katılım bize güç verdi. Kadınlarımıza çok önem verdiğimizi her zaman her yerde anlatıyoruz. Aramıza katılan Zöhre Yıldırım ve arkadaşlarının bizi tercih etmeleri Mamak için çalışmalarımızın ve projelerimizin doğru olduğunu kanıtlıyor. Kadınlarımızla birlikte Mamak'ta her şey daha güzel olacak. Mamak değişecek. Mamak'a kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın ana sevgisi ve şefkati ile dolu iyiye güzele doğruya yönelik katkılarını kucaklayıp, kadınlarımızla el ele, gönül gönüle verip Mamak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler