Fenerbahçe kupada kendinden emin

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda kendinden emin. Yarı finalin ilk maçında Sivasspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, 26 yıldır kazanamadığı kupada, performansıyla bu sezon güven veriyor. D Grubu'nda ve çeyrek finalde çıktığı 6 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, 11 gol atıp, 1 gol yedi.

Yayınlanma: 03.03.2009 - 08:56
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, 26 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası'nda bu sezon emin adımlarla yürüyor. Yarı finalin ilk maçında Fenerbahçe  yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon kupada (D) Grubu'ndaki 4 ve çeyrek finaldeki 2 maçını da kazanıp, 6 maçta attığı 11 gole karşılık kalesinde 1 gol gördü.

Turkcell Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü çizen sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale gelene kadar sergilediği başarılı performansla, uzun yıllar hasret kaldığı kupa için taraftarını umutlandırıyor.

Kupa mücadelesinde, son olarak 2005-2006 sezonunda final oynayan sarı-lacivertli ekip,  en istikrarlı performansını bu sezon ortaya koydu. Ligde deplasman maçlarında çok sayıda puan yitiren Fenerbahçe, kupada çıktığı 3 deplasman maçını da galibiyetle tamamladı.

 

2008-2009 Sezonu Kupa Maçları

Türkiye Kupası'nı en son 1982-1983 sezonunda kazanan Fenerbahçe'nin, bu sezon kupada aldığı sonuçlar ve maçlarda golleri atan futbolcular şöyle:

(D) Grubu:
Ankaragücü-Fenerbahçe...: 0 - 1 (Semih)
Fenerbahçe-Bursaspor....: 2 - 0 (Selçuk, Roberto Carlos)
Tokatspor-Fenerbahçe....: 0 - 1 (Kazım)
Fenerbahçe-Eskişehirspor: 3 - 0 (Alex, Deivid, Roberto Carlos)

Çeyrek Final:
Fenerbahçe-Bursaspor....: 1 - 0 (Deivid)
Bursaspor-Fenerbahçe....: 1 - 3 (Alex 2, Güiza)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler