Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Mustafa Balbay'ın herhangi bir çağrı yapılmadan sabah saatlerinde evinden alınmasını 'Bir davet yeterdi' başlığıyla manşetten duyurdu. Milliyet, Maliye Bakanı Unakıtan'ın eşi Ahsen Hanım'ın, Unakıtan'ın neden ABD'de ameliyat olduğunu 'Yüce Rabbim Cleveland dedi' sözleriyle açıklamaya çalışmasını manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 06.03.2009 - 07:56
Abone Ol google-news




CUMHURİYET

Bir davet yeterdi

Ergenekon soruşturması kapsamında 1 Temmuz 2008’de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan yazarımız Mustafa Balbay, dün ikinci kez ek ifade alma gerekçesiyle sabah saatlerinde evinden Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından alındı. Balbay’ın ifadesine başvurmak için herhangi bir çağrı yapılmadan evinden alınması dikkat çekti. Savcılar, Mustafa Balbay’ın ifadesinin talimatla alınması yoluna da gitmedi.



HÜRRİYET

Ekip kurduk onu arıyoruz

Etiler'de öldürüldükten sonra gövdesi bavulda kesik kafası gitar kılıfında çöpe bırakılan liseli Münevver Karabulut'un amcası, katil şüphelisi Cem'i özel ekiple aradıklarını söyledi.

 

MİLLİYET

'Yüce Rabbim Cleveland dedi'


Maliye Bakanı Unakıtan'ın neden ABD'de ameliyat olduğunu, eşi Ahsen Hanım açıkladı: Açtım ellerimi dedim ki 'Ya Rabbi, bu nerede olursa iyi olur? Sonra dedim ki' benim içime ABD'de Cleveland yazıyor.'

 

RADİKAL

Ergenekon'da çok önemli bir gelişme


Baz istasyonu kayıtları, 'Tekin, Görüm ve Karadağ 30 Nisan'da  Ataşehir'de bize bombaları verdi' iddiasını doğrulamadı; üçü de o gün başka yerlerdeydi.

 

AKŞAM

El beşir'i kurtarmak


Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin 'soykırım'la suçlayıp tutuklama kararı verdiği Sudan lideri için Ankara devrede. Türkiye, BM'de cezayı erteletmeye çalışacak.

 

POSTA

Evde kan izleri


Etiler'de gövdesi bavulda, başı gitar kutusunda bulunan liseli Münevver'in katil zanlısı sevgilisi Cem Garipoğlu'nun evinde fosforlu ışıkla yapılan araştırmada silinmiş kan lekelerine ulaşıldı. Münevver'in öldürüldüğü gün buluştuğu sevgilisi Cem ile bu hafta sonu doğum gününü kutlayacakları bara bakmaya gittikleri belirlendi.

 

VATAN

Ürküten rakamlar


Merkez Bankası dün açıkladı; Ocak'ta kredi kartı ve ferdi kredi borcunu ödeyemeyenler 139 bin kişiyi buldu. Karşılıksız çekler yüzde 53 arttı...

 

BİRGÜN

Hamdolsun doların fırlayışını izliyoruz


Dolar 1.76 TL ile 2003'ten bu yana en yüksek seviyede. Ekonomistler yükselişte General Motors'un açıklamlarının tuz biber olduğunu söylüyor.

 

SABAH

Kesik başta 'garip' zanlı


İş dünyasında yakından tanınan ünlü ailenin iyi eğitimli oğlu C.G. kesik baş cinayetinde zanlı olarak aranıyor...

 

TERCÜMAN

Başbakan'dan ürküten itiraf


Erdoğan'ın, "İçerden ve dışarıdan tehdit alıyorum" açıklaması üzerine halk "Başbakan'ın bile tehdit edildiği ülkede nasıl güven içinde yaşanır" diye sordu.

 

YENİŞAFAK

Kule seyretti


Schiphol Havaalanı'ndaki kulenin inerken düşen THY Tekirdağ uçağının irtifa kaybını saniye saniye göremesine rağmen hiçbir şey yapmadığı ortaya çıktı.


ZAMAN

Ekonomik krizin maliyeti II. Dünya Savaşı'nı 4'e katladı


Amerika'da başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan  küresel krizin faturası her geçen gün büyüyor. Ülke ekonomileri küçülmede adeta birbiriyle yarışırken, dev şirketler de zarar üstüne zarar açıklıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler