Kömürü kadınlar için vermiş!

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada kadınların çektiği cefayı bildiklerini söyleyerek, ''Onun için sosyal yardım verdik, onun için kömür verdik, onun için valilerimizi, kaymakamlarımızı imkanlarla donattık'' dedi.

Yayınlanma: 08.03.2009 - 13:38
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Mersin Metropol Miting Alanı'nda düzenlenen mitinge, Mersin İdmanyurdu'nun renklerinin bulunduğu kaşkolla çıktı.

 

AKP'nin yaptığı 'yardım'lar

Erdoğan, bugünün ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' olduğunu anımsatarak, ''Kadın deyip geçmeyeceğiz. Kadın, anamız, varlık sebebimiz. Dolayısıyla burada bir gün kadınlar günü olmaz, yılın tümü kadınlar günüdür. Bizim medeniyetimizde, cennet onların ayağı altındadır. Onun için annenin ayağının altı öpülür, bizim kültürümüzde bu var, bizim değerlerimizde bu var. Dünya Kadınlar Günü, bütün kadınlarımıza hayırlı olsun diyorum, tebrik ediyorum, kutluyorum'' diye konuştu.

Kadınların çektiği cefayı, eve ekmek gelmediğinde yüreklerinin nasıl parçalandığını,oğulları, kızları okula gidemediğinde nasıl üzüldüğünü, tencerede pişirecek aş bulamadıklarında nasıl üzüldüklerini çok iyi bildiklerini kaydeden Erdoğan,''Onun için sosyal yardım verdik, onun için kömür verdik, onun için valilerimizi, kaymakamlarımızı imkanlarla donattık'' dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:
''Tunceli olayını düşünün. CHP'si, MHP'si ayağa ayağa kalktılar, yandaş medyaları ayağa kalktılar. Allah aşkına soruyorum; bir vali 200-500 haneye buzdolabı, çamaşır makinesi, kanepe dağıttı diye bir seçimin kaderi mi değişir?
Baykal diyor ki;
'veriyorlarsa alın, oyunuzu istediğiniz yere verin'. Böyle olduğuna göre niye rahatsız oluyorsun? Garip gurebaya bu yardımlar ulaşsın, neden rahatsızsın? Aynı zihniyet, önceki seçimlerde de bu 'Bu AK Parti herkese birer altın veriyor' dedi. Değerli kardeşlerim, sizlere de bu altınlardan ulaştı mı? Ne olur gelin şu 29 Mart'ta bunlara sandıkta bir tokat daha atın. Sandıkta, alamadığınız altınların hesabını sorun onlara. Ayıptır, Allah kuru iftiradan saklasın, bunların hayatı böyle. Bunlarda hizmet siyaseti yok.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler