AKP insan 'klonladı'

AKP Manisa İl Başkanlığı'nın, MHP'nin mitingine katılımın az olduğu iddiasıyla yaptığı basın açıklamasında sunduğu, kendi mitinglerindeki kalabalığı gösteren fotoğraflar şaşkınlık yarattı. Dağıtılan 4 gün önceki AKP mitinginin fotoğrafında, bilgisayarda photoshop programında klonlama tekniğiyle insanların çoğaltıldığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 09.03.2009 - 08:52
Abone Ol google-news

MHP lideri Devlet Bahçelinin önceki günkü Manisa mitinginin ardından ortalık karıştı. Cumhuriyet Meydanındaki mitingin bitiminden yaklaşık 2 saat sonra AKP İl Başkanlığından basın bürolarına, Boylarının ölçüsünü aldılar başlıklı bir açıklama geçildi. Uyumaz imzalı açıklamada şöyle denildi: Değerli Manisalılar; hepinizin medyadan takip ettiği üzere MHP mitingini de görmüş olduk. AKP mitingine dil uzatanlar, boylarının ölçüsünü aldılar. AKP mitinginde Cumhuriyet Meydanı, sokaklar ve caddeler tıklım tıklım dolu olmasına rağmen 20 bin kişi olduğunu iddia edenler, kendi mitinglerini de gördüler. Onların deyimiyle o zaman kendi mitinglerinde 5 bin kişi bile yoktu.

Açıklamaya, AKPnin 4 gün önce, aynı meydanda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla düzenlediği mitingi gösteren fotoğraflar da eklendi. Ancak, AKPnin miting fotoğrafına dikkatli bakıldığında, sol alt köşesindeki kalabalıktakilere benzer insanların dizili olduğu, sol alt tarafta ise aynı kıyafetli ve kollarını birbirine kavuşturmuş birden fazla insan ile aynı kasket ve montu giymiş kopya insanların bulunduğu flu görüntü dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler