"Belediye başkanlığı kazanç kapısı değil"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanlığının kazanç kapısı olmadığını belirtti. Taksicileri de ziyaret eden Kocaoğlu, 2010 yılında taksicilerin iş potansiyelinin yüzde 25-30 oranında artacağını söyledi.

Yayınlanma: 09.03.2009 - 09:17
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı'da düzenlenen açık hava toplantısında, bazı adayların seçim kampanyaları için büyük harcamalar yaptığını söyledi.

Belediye başkanlığının ulvi bir görev olduğunu ifade eden Kocaoğlu, şöyle konuştu:
''Benim kampanya için harcayacağım para belli. Çünkü kampanyada harcayacağım parayı yarın belediyeden geri almayacağım. Belediye başkanlığı şan, şeref için yapılır. Belediye başkanlığı kazanç kapısı değildir. Bugüne kadar kazandığım parayı namusumla, şerefimle kazandım.''

Kocaoğlu, Aliağa-Menderes Raylı Sistem Hattı'nın mayıstan itibaren devreye girmesiyle ilçenin büyük değer kazanacağını, Bayraklı'ya gelecek dönem için en önemli hizmetlerinin 600 dönüm alana yayılan rekreasyon alanı olacağını belirtti.

 

Kocaoğlu taksicileri ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu taksicilerle biraraya geldi. İzmir'in birkaç yıl içinde fuar ve kongre turizmiyle kalkınacağını, şehre daha fazla turistin geleceğini belirten Kocaoğlu, termal sağlık turizmine açılan İnciraltı bölgesi, Gaziemir'deki yeni fuar alanı, Kemeraltı'nda yapılan cephe düzenlemeleri ve Agora kazı alanındaki kamulaştırmaların hepsinin turizme yönelik çalışmalar olduğunu ve bunların çok yakında meyvelerini vereceğini söyledi.

Kocaoğlu, 2010 yılından itibaren taksici esnafının iş potansiyelinin en az yüzde 25–30 oranında artacağını ve gelirlerinin yükseleceğini ifade etti.

Ziyaret sırasında Kocaoğlu'na İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da eşlik etti.

Anık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'na kente yaptığı önemli hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, oda esnafına yönelik bazı taleplerinin gelecek dönem yapılacağına inandıklarını ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler