TEKEL ihalesine 27 teklif

TEKEL'e ait Ankara-Alacaatlı, İstanbul-Eski Paşabahçe İçki Fabrikası, İzmir-Konak ve Salhane Taşınmazları, Kastamonu Taşköprü Jüt İpliği Fabrikası'nın envanter kayıtlarında yer alan makine ve teçhizat, yedek parça, işletme malzemeleri, üretim faaliyetinde kullanılan tüketim malzemeleri ve demirbaşların özelleştirme ihalelerine toplam 27 teklif alındı.

Yayınlanma: 09.03.2009 - 09:58
Abone Ol google-news

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, söz konusu özelleştirme ihalelerine katılmak üzere, 6 Mart 2009 tarihinde saat 18.00'e kadar Ankara/Alacaatlı Taşınmazı için 5, İstanbul/Eski Paşabahçe İçki Fabrikasında bulunan taşınmazlar için 4, İzmir/Konak Taşınmazı için 4, İzmir/Karşıyaka Taşınmazı için 4, Kastamonu Taşköprü Jüt İpliği Fabrikası Makine ve Teçhizatı için 10 adet teklif alındı.

İhalelere ilişkin teklif sahipleri şöyle:

"-Ankara-Alacaatlı : Ahmet Danışman, Necmi Asfuroğlu-Şahin Kalo-Muzaffer Kalo Ortak Girişim Grubu, Osman Erdemci, Osman Torun, Sayim Akyüz.

-İstanbul-Eski Paşabahçe İçki Fabrikası'nda bulunan Taşınmazlar : Asfuroğlu-Kalyon-Özka Ortak Girişim Grubu, Boğaziçi Turizm Yatırımları A.Ş., Yıldırım Holding A.Ş., As Asya Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Taahhüt Otomotiv Oto Kiralama Turizm Kamuoyu Araştırmaları Reklam Hizmetleri ve Matbacılık Dayanıklı Tüketim Mamülleri Gıda Maddeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

-İzmir-Konak Taşınmazı : Öztur Turizm İşletmeciliği ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş., İzmir Ortak Girişim Grubu (Aks Tasarım Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Ltd. Şti.- Tankut Karabacak-Mahmut Karabacak-Halil İstemi Gürel-Noyan Kazım Gürel), Halil Ticaret-Halil Yüzer, Abdulkadir Gültekin.

-İzmir-Karşıyaka Taşınmazı : Öztur Turizm İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş., İzmir Ortak Girişim Grubu (Aks Tasarım Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Ltd. Şti.- Tankut Karabacak-Mahmut Karabacak-Halil İstemi Gürel-Noyan Kazım Gürel), Halil Ticaret-Halil Yüzer, Abdulkadir Gültekin.

-Kastamonu Taşköprü Jüt İpliği Fabrikası Makine ve Teçhizatı : Aksa Tekstil Sanayii ve Ticaret Ltd. Şti., Kabaoğlu Ticaret-Ahmet Kabaahmetoğlu, Öz Başkent Madencilik Hurda Metal Nakliyat İnşaaat Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Sonar Enerji Endeks Okuma Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Hüseyin Çanak, Veli Çinkaya, Genç Kardeşler Sıhhı Tesisat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Akpamuk Tekstil Komüsyonculuk Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Avni Urgancı, Yılmazlar Hurdacılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler