İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da bazı semtlerde 15 Mart pazar günü 2 ila 11 saat arasında değişen sürelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlanma: 13.03.2009 - 09:49
Abone Ol google-news

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Avcılar ve Bayrampaşa işletme müdürlükleri bölgesinde 15 Mart Pazar günü bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışmalar nedeniyle elektrik alamayacak semtler ile kesinti saatleri şöyle:

08.00-19.00 saatleri arasında, Arnavutköy ilçesi Hadımköy Sanayi Bölgesi, Koskoop, Mtu, Billurcam, Pelteks, Uniprint, İnterlab, Cevahir Petrol, Öz-Nak Nakliyat, Er Çelik, Recber Kablo, Arkas, BP Petrol, Ardıç Evler, Yeşilbayır Askeri Birlik, Beta Kömür, Mak-Taş, Öz Saygın, Limer Antrepo, Özkoç Hidrolik, Ver-Pak Ambalaj, Broniteks, Plastherm, Gemsan ve Hürsultan.
09.00-11.00 saatleri arasında, Arnavutköy ilçesi Hadımköy Atatürk Sanayi Sitesi içindeki Veksan DM, Mimaksan, Eryılmaz Grup, Aral Döküm, Astex, Ergaz İltaş Alimunyum, Mimsan, Orbis, Kaban Makine, Şark Gülü, Best Matbaa, Seyidoğlu ve Ateş Kağıt.

09.00-12.00 saatleri arasında, Büyükçekmece ilçesi Alkent 2000 Evleri, Alkop Sanayi Sitesi, Akçaburgaz Mahallesi ve civarları, Fatih Üniversitesi, Hisar Sancak Evleri, TOSKANA Evleri, 2000 Koleji, Gün Işığı Evleri, Abdi İbrahim İlaç, Irak Plastik, Yontar Makine ve civarları.

08.00-17.00 saatleri arasında, Bayrampaşa ilçesi Kartaltepe Mahallesi Fevzipaşa Caddesi 32. durak mevkisi, Cicoz Yolu, Sümbül Sokak ile Kanarya, Ankara, Atatürk, İstanbul, Gaziosmanpaşa, Okul ve Enverpaşa caddeleri.

10.00-12.00 saatleri arasında, Bayrampaşa ilçesi Yenidoğan Mahallesi Kızılay Sokak, Burcu Sokak, Yayla Sokak, Güneş Sokak ve Abdi İpekçi Caddesi'nin bir kısmı ve civarı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler