"Siyasetçiler emeklileri konuşmuyor"

Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, birkaç istisna hariç, siyasi partiler ile adayların, yaşlı ve hasta olan insanların yaşamını kolaylaştıracak yeterince proje olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 13.03.2009 - 13:28
Abone Ol google-news

Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, Türkiye'de bugün milyonlarca emeklinin yaşadığını anımsatarak, "Bir kaç istisna hariç, siyasi partiler ile adayların, büyük kısmı yaşlı ve hasta olan bu insanların yaşamını kolaylaştıracak projeleri yeterince geliştirip, tartışmaya açmadıkları görülüyor" dedi.

Beysülen yazılı açıklamasında, kent yönetimine talip olanların kente ilişkin proje ve programlarının halka sunulması ve tartışılmasıyla halkın doğru tercih yapmasına katkı sağlayacağını söyledi.

AKP'nin iktidarının devamı için araç haline dönüştüren tavrı nedeniyle yerel seçimlerin genel seçim havasında sürdüğünü vurgulayan Beysülen, adayların proje ve programlarından çok parti liderlerinin öne çıktığını dile getirdi.

Beysülen, bütün bu nedenlerin 20 Mart Cuma günü sendikalarının tüm şube ve temsilcilikleri tarafından protesto edileceğini, protestolarını Türkiye çapında kitlesel basın açıklamaları yaparak ve siyasi partilere faks çekerek duyuracağını bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon