Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Düşünce tutuklu' başlığıyla eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in açıklamalarını manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet gazetesi ilk sayfasına 'Oğlu muhtaç oldu kuru soğana' yazdı ve Aşık Mahzuni'nin oğlunun sefil bir yaşam sürmesini okuyucularına ilk sayfasından duyurdu.

Yayınlanma: 14.03.2009 - 07:20
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Düşünce tutuklu’


Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, “Fethullah Gülen’in “GATA-kulli” şeklindeki açıklamaları, Ergenekon’un bir intikam operasyonu olduğu iddialarını kesinleştirdi. Bu kesimde, ‘tutuklular ne kadar acı çekerse o kadar iyi’ anlayışı var” dedi.

 

HÜRRİYET

Oğlu muhtaç oldu kuru soğana


Liderlerin "kuru soğan" polemiğinin altından büyük bir dram çıktı. Soğan şiirinin yazarı Aşık Mahzuni'nin oğlu Ferhat, başkent sokaklarında sefil bir yaşam sürdürüyor.
 

 

MİLLİYET

Bir kalp hikâyesi!


Kalbi iflas eden 2 yaşındaki Hayrünnisa'nın son umudu organ nakliydi. Doktorlar, trafik kurbanı olan 3 yaşındaki Elif'in kalbini 35 dakika içinde Hayrünnisa'ya taktılar ve o hayata gözlerini bir kez daha açtı.

 

RADİKAL

Darwin'li kapak provokatif bulundu


Bilim Teknik Yayın Yönetmeni Çiğdem Atakuman, iddiaları tek tek yanıtlarken Başkan Yardımcısı Ömer Cebeci'yi ağır biçimde suçladı.

 

AKŞAM

Yenzedeler

Son krizde yeni mağdurlarımız oldu: Yenzedeler... Geçen yıl faizi düşük ve yükselmiyor diye, hiç görmedikleri Japon Yeni ile konut kredisi aldılar. O evlerin değeri şimdi krediye yetmiyor.
 

 

POSTA

Hayatını çaldılar

İstanbul Koç Lisesi'nin başarılı öğrencilerinden Emir Beriker, Amerika ve Kanada'daki üniversitelere yaptığı başvuruların hiçbirine yanıt alamadı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Emir'in bir hacker'ın kurbanı olduğu ortaya çıktı.
 

 

VATAN

Gandi Kemal Erdoğan'a karşı


İstanbul'da AKP adayları, Erdoğan'ın ağırlığına güveniyor. CHP'lilerin silahı ise Baykal değil Kılıçdaroğlu. Bu, seçim afişlerine de yansıyor...
 

 

HABERTURK

TSK araştırıyor ABD yalanlıyor


"ABD, PKK'lıların Irak'tan alıp Taliban'a karşı Afganistan'a götürecek" diye bir iddia ortaya atıldı.
TSK "araştırıyoruz" dedi, elçilik yalanladı.

 

BİRGÜN

Muhalefet yasak şiddet serbest


AKP'ye, Başbakan Erdoğan'a karşı gelmek 'yasayla yasaklandı' gibi. AKP'nin yerel seçim mitinglerinde ve diğer protestolarda polis halka saldırıyor. Son örnek Eskişehir.
 

 

SABAH

İşte üç aylık fırsat paketi


Erdoğan, ekonomiye doping için acil önlem paketi açıkladı. Reel sektör paketi de yolda.
 

 

TERCÜMAN

Hayrünnisa mucizesi


2 yaşındaki Hayrünnisa, eski kalbiyle öldü, nakledilen yeni kalbiyle doğdu.
 

 

YENİ ŞAFAK

İşte süper paket


Başbakan Erdoğan, piyasayı canlandırmaya yönelik tedbir paketini açıkladı: Otomotiv ve beyaz eşyada ÖTV üç ay süreyle düşürülecek. Konut satışında KDV yüzde 8'e çekilecek.
 

 

ZAMAN

Parti kapatmaya karşı bir uyarı da Venedik Komisyonu'ndan


Avrupa, Türkiye'deki parti kapatma uygulamalarına ilişkin endişelerini dün ikinci bir raporla dile getirdi. Anayasa hukuku alanında tek referans organ olan Venedik Komisyonu, 'Avrupa standartlarına uymayan, keyfi ve sistematik kapatma davalarının' sona ermesi için Ankara'ya yasa değişikliği çağrısı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler