''Bu paralar geçmişte nereye gidiyordu"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''İller Bankası'ndaki payımız Sözen döneminde yüzde 7 iken bu dönemde yüzde 4'lerin altına düşmesine rağmen 25 milyarlık yatırım yapabiliyorsak, geçmişte bu paralar nereye gidiyordu? Bir sorun bakalım organize dürüstlere'' dedi.

Yayınlanma: 14.03.2009 - 19:51
Abone Ol google-news

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Tuzla'da 5 yıl içerisinde yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış töreni ile KİPTAŞ Şifa Evleri'nin anahtar teslim törenine katıldı. KİPTAŞ Şifa Evleri önünde düzenlenen törende konuşan Topbaş, ortalama 150 milyon liralık yatırımların açılışını yaptıklarını söyledi.

Tuzla'nın 1 milyar liraya yakın yatırım gördüğünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile beraber 515 milyon liralık yatırımın açılışını yaptıklarını anlatan Topbaş, ''Bir hafta içerisinde İstanbul'da 1 milyar 265 milyon liralık yatırımı hayata geçiriyoruz'' diye konuştu. Avcılar Belediye Başkanı'nın bir park açılışına, Bakırköy Belediye Başkanı'nın bir su havuzunun onarımının açılışına CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı davet ettiğini ifade eden Topbaş, ''Yaptıkları iş bu kadar'' şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler