Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, "İtiraz reddedildi" başlığıyla verdiği manşet haberinde, 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Mustafa Balbay’ın tutukluluğuna yapılan itirazı reddetmesini veriyor. "İşsizlikte tarihi rekor" başlığını kullanan Milliyet ise işsizlik oranının yüzde 13.6'ya çıkmasını ilk sayfasından okuyucularına duyuruyor.

Yayınlanma: 17.03.2009 - 07:30
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

İtiraz reddedildi

 

14. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, gazetemiz Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’ın tutukluluğuna yapılan itirazı “mevcut delil durumunu” dikkate alarak reddetti. Balbay’ın tutuksuz yargılanmasını isteyen avukatlar, kamu görevlileriyle yapılan görüşmelerin suç ortaklığıymış gibi sunulamayacağını belirtmişlerdi.


HÜRRİYET

Bu mektup sizi niye korkuttu

26 yıl önce idam edilen gencin annesi, oğlunun infazdan önce yazdığı mektubu alınca, "Bunu alana kadar ölmedim, bunu yapanların yargılandığını görene kadar da ölmeyeceğim" dedi.

 

MİLLİYET

İşsizlikte tarihi rekor

Türkiye, sosyal dokusunu saracak en büyükk tehlikeyle karşı karşıya: İşsizlik oranı yüzde 13.6'ya çıktı. Bu daha önceki krizlerde görülmemiş "bir rekor". Her 4 gençten biri işsiz

 

RADİKAL

Otomobile hücum

Otmobilde yüzde 14 fiyat düşürecek üç aylık ÖTV indirimi nedeniyle müşteriler, araya tanıdık koyup ön sözleşmeler yaptı. Şikâyet: Süre kısa!

 

AKŞAM

30 Mart'ta MHP ile masaya

Başbakan, seçimin ardından Anayasa değişikliği paketi için düğmeye basıyor. 'MHP ile anlaşacağımızı düşünmüyorum' diyen Erdoğan'ın önceliği parti kapatmayı zorlaştırmak...

 

POSTA

Otomobile hücum

Otomobilde Özel Tüketim Vergisi'nin yarı yarıya düşmesiyle fiyatlar 7 yıl önceki seviyeye indi. 5 bin TL'ye varan indirimi duyanlar otomobil bayilerine akın etti. Birçok kişi kaporasını yatırıp ön sözleşme imzaladı. Hatta bazı vatandaşlar istediği modeli alabilmek için araya tanıdık koydu. İndirimli satışlar bugün başlıyor.

 

VATAN

Borcu böyle ödüyor

Enver Ören on binlerce İhlaszede'ye altı aydır tek kuruş ödemiyor. Devlet seyrediyor. Gazetesi ise iktidara yağcılık rekorları kırıyor...

 

HABERTÜRK

'Asla' kavgası

Bakan Yazıcıoğlu'nun "Alevilerin Diyanet'te temsilini asla doğru bulmuyorum" sözü Aleviler'den tepki gördü


BİRGÜN

Krizi motosiklete binerek aşacağız

Hükümet krize karşı önlem paketi, şaka gibi: Resmi Gazete'de yayımlanan ayrıntılara göre, hükümetin krize önlem paketinin özünü 'lüks tüketimin teşvik edilmesi' oluşturuyor.

 

SABAH

Parti kapatma tarih oluyor

Başbakan Erdoğan, seçimden sonra Meclis'e gelecekAnayasa değişikliği paketini açtı: Partiye değil kişiye ceza

 

TERCÜMAN

Acı işsizlik

34 yıl önce Avrupa'nın en büyük iplik fabrikası olarak kurulan 600 işçinin çalıştığı TARİŞ'in kapıları kapandı

 

YENİ ŞAFAK

Amaçları davayı frenlemek

Ergenekon şeması nedeniyle hakkında soruşturma izni istenen eski MİT Müşteşarı Şenkal Atasagun "Bunların amacı davayı savsaklamak. Hesapları başka" dedi

 

ZAMAN

Nüfus daireleri kilitlendi

YSK'nın seçime iki hafta kala internet sitesinden duyurduğu "TC numaralı kimlik kartı" şartı krize yol açtı. Kararı duyan vatandaşlar nüfus dairelerine akın etti. YSK ise 10 milyon kişinin oy kullanamayacağı tepkileri üzerine kararın kamuoyuna duyurulması için RTÜK'ten yardım istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler