Nuhut, KOBİ'lerle el ele vereceğini söyledi

DP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, yaptığı yazılı açıklamada, KOBİ'lerle ve küçük esnafla el ele vererek, Ankaralı'nın yardımına koşacaklarını bildirdi.

Yayınlanma: 17.03.2009 - 13:50
Abone Ol google-news

DP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, yaptığı yazılı açıklamada, Sincan, Ostim, İvedik organize sanayi bölgeleri ile siteler esnafının ekonomik durgunluktan dolayı büyük bir krizle karşı karşıya bırakıldığını savundu.

Ankara'da her gün yüzlerce esnafın kepenk kapattığını ve milyonlarca gencin işsiz kaldığını iddia eden Nuhut, göreve gelmeleri halinde Ankaralı esnaf ve sanatkarların kalkınmasına yönelik somut ve uygulanabilir projeler sunacaklarını belirtti.

Ankara'nın mücavir alanının genişletilerek, et, süt ve yumurta çiftlikleri kurulacağını, organik tarım konusunda Dünya Bankası kredilerinin devreye sokulacağını anlatan Nuhut, bu üretimin pazarlanması için Ankara'da yüzlerce büfenin açılacağını ve iş istihdamı sağlanacağını kaydetti.

Kenan Nuhut, KOBİ'lerle ve küçük esnafla el ele vererek, Ankaralı'nın yardımına koşacaklarını ifade etti.

Halk için, halkla birlikte, yerinde çözümler bulacaklarını belirten Nuhut, yolsuzluğa bulaşmayan, yolsuzlukla mücadele eden bir üslup benimseyeceklerini bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler