Türkiye-İspanya maç programı

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 28 Mart Cumartesi ve 1 Nisan Çarşamba günü İspanya ile yapacağı maçlar için yarından itibaren İstanbul'da toplanmaya başlayacak (A) Ulusal Futbol Takımı, 23 Mart Pazartesi günü Madrid'e gidecek.

Yayınlanma: 21.03.2009 - 13:28
Abone Ol google-news

Ulusal Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in İspanya maçları için belirlediği kadro, yarın akşam saatlerinden itibaren Polat Renaissance Otel'de bir araya gelecek.

Pazartesi günü otelde saat 11.00'de gerçekleştirilecek Turkcell imza törenine katılacak teknik kadro ve futbolcular, saat 13.00'de özel bir uçakla İspanya ile yapacağı ilk maç için başkent Madrid'e hareket ederek, burada Westin Palace Hotel'e yerleşecek.

Aynı gün saat 19.30'da Real Madrid'in tesislerinde basına açık bir antrenman gerçekleştirecek Ulusallar, 24 Mart Salı günü saat 11.00'de basına kapalı, 19.30'da 30 dakikası basına açık, 25 Mart Çarşamba ve 26 Mart Perşembe günleri saat 19.30'da basına kapalı antrenmanlar yapacak. 27 Mart Cuma günü karşılaşmanın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda saat 19.30'da ilk 15 dakikası basına açık bir çalışma yapacak Ulusallarda, teknik direktör Fatih Terim, antrenman öncesi saat 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

28 Mart Cumartesi günü TSİ 23.00'de İspanya ile karşılaşacak (A) Ulusallar, karşılaşmanın ardından 02.15'de özel uçakla İstanbul'a dönecek.
Ulusalların deplasmandaki maçını İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Massimo Busacca yönetecek. Busacca'nın yardımcılıklarını Matthias Arnet ve Francesco Buragina yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Claudio Circhetta.
 

İstanbul programı

İspanya ile yapacağı ilk maçın ardından aynı gece İstanbul'a dönecek Ulusallar 29 Mart Pazar günü yapacağı çalışmayla ikinci maç için hazırlıklarına devam edecek.

Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak bir antrenman yapacak Ulusallar, 30 Mart Pazartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda basına kapalı çalışacak.

Ulusallar, İspanya ile yapacağı ikinci maç öncesi son çalışmasını 31 Mart Salı günü BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da gerçekleştirecek. Bu çalışmanın başındaki ilk 15 dakikalık bölüm basın mensuplarına açık tutulacak.

Teknik direktör Fatih Terim, rövanş öncesi basın toplantısını ise Swissotel'de salı günü saat 12.00'de yapacak.

Türkiye ile İspanya arasında 1 Nisan Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Riley yönetecek. Riley'in yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Philip Sharp yapacak. Maçın 4. hakemi ise Martin Atkinson.

(A) Ulusal Futbol Takımı'nın rakibi İspanya, 30 Mart Pazartesi günü akşam özel bir uçakla İstanbul'a gelecek.

Pazartesi akşam saat 20.00'da İstanbul'da olacağı bildirilen İspanyol ekip, Four Seasons Hotel'de konaklayacak.

Teknik direktör Del Bosque yönetimindeki İspanya, son hazırlık çalışmasını ise 31 Mart Salı günü 19.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleştirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler