Koç Üniversitesi öğretim üyülerine bilim ödülleri

Koç Üniversitesi'nde görev yapan öğretim üyelerine çeşitli alanlarda ödüller verildi. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selva Demiralp'in TÜBİTAK tarafından ''Sosyal Bilimler Alanında Teşvik Ödülü''ne, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Kiraz'ın ise ''su tutmayan yüzey üzerinde duran mikrodamlacıklar ile yaptığı optik alanındaki çalışmaları''ndan dolayı TÜBİTAK tarafından ''Temel Bilimler Alanında Teşvik Ödülü''ne layık görüldüğü bildirildi.

Yayınlanma: 02.08.2008 - 12:24
Abone Ol google-news


 Koç Üniversitesi'nde görev yapan öğretim üyelerine çeşitli alanlarda ödüller verildi.
Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selva Demiralp'in TÜBİTAK tarafından ''Sosyal Bilimler Alanında Teşvik Ödülü''ne, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Kiraz'ın ise ''su tutmayan yüzey üzerinde duran mikrodamlacıklar ile yaptığı optik alanındaki çalışmaları''ndan dolayı TÜBİTAK tarafından ''Temel Bilimler Alanında Teşvik Ödülü''ne layık görüldüğü bildirildi.
Tarih bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Dilek Barlas'ın Avrupa Bilimler Vakfı'nın Beşeri Bilimler Komitesi'ne TÜBİTAK temsilcisi olarak atandığı dile getirilen açıklamada, üniversitede endüstri ve örgüt psikolojisi üzerine çalışmaları bulunan Prof. Dr. Zeynep Aycan'ın da Dünya Ekonomi Forumu tarafından ''Yılın Seçkin Genç Bilim İnsanı'' seçildiği kaydedildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler