"Saltanata kaçış yok"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve yönetimine karşı oluşturulan, "Belediye Yönetimlerinde Saltanata Son Kampanyası", yerel seçimlere 3 gün kala, "işin uçunu bırakmadıklarını" ifade ederek, yeni bir protesto hazırlığına girişti. Kampanya gönülleri, yarın Zafer Meydanı'nda bir araya gelerek, "30 Mart'ta sınır kapıları tutulsun, Saltana kaçış yok" sloganı adı altında eylem yapacaklar.

Yayınlanma: 26.03.2009 - 11:43
Abone Ol google-news

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve yönetimine karşı oluşturulan "Belediye Yönetimlerinde Saltanata Son Kampanyası", son protesto eylemlerini yarın gerçekleştirmeye hazırlanıyorlar. Zafer Meydanı'nda, yarın saat 12.30'da "Ankara'ya bir şans verin, 29 Mart'ta saltanatı devirin" demek için bir araya gelecek kampanya gönüllüleri, Ankara'da insanca yaşamak isteyenleri de sandık başına çağırıyor. Diğer protesto gösterilerinde olduğu gibi, son eylemlerinde de renkli görüntüler verecek kampanya gönüllüleri, düdüklerle gelecekleri meydanda, beş bin adet de bildirilerini içeren gazete dağıtacak. Kampanya'nın son eylemindeki diğer bir görsel de, Gökçek'e yönelik düzenlenmiş, üzerinde "30 Mart'ta sınır kapıları tutulsun, Saltana kaçış yok" yazılı, pasaport şeklindeki pankartlar olacak.

 

"Anketlere inamıyoruz"

"Belediye Yönetimlerinde Saltanata Son" Kampanyası, günlerdir, yerel seçimlere ilişkin açıklanan anketlere de inanmadıklarını ifade ediyorlar. Anket sonuçlarında "sağduyunun, önceki seçimlerde sandığa gitmeyenlerin" hesaba katılmadığını savunan kampanya, "Hırssızlığa, yalana, talana, çirkefliğe, takiyeye, namussuzluğa yol vermeyeceğiz. Bu kez Türkiye'ye ve Ankara'ya bir şans vereceğiz. Vermekle de yetinmeyeceğiz. Sandıkların başında bekleyeceğiz. Saltanatı devireceğiz" diyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler