"Zafere emin adımlarla yürüyoruz"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, 29 Mart'ta ''zafere ulaşacaklarını'' bildirdi.

Yayınlanma: 26.03.2009 - 14:20
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Çiğli ve Kemalpaşa ilçelerinde düzenlediği mitinglere katıldığını belirtti.

Kemalpaşa'da, Urla'da, Bayındır'da, Foça'da ve birçok ilçede başarılı işler yaptıklarını tarımı, sanayiyi, turizmi ayağa kaldırdıklarını ifade eden Kocaoğlu, şöyle devam etti:
''Öz kaynaklarımızla yatırım rekoru kırdık. Özellikle Kemalpaşa'da bütün arazi yollarını asfaltladık. Kemalpaşa belde ve köylerinde toplam 58 milyon liralık yatırım yaptık. Burada birçok propaganda yapılıyor. Bazıları bu işleri kendisinin yaptığını iddia ediyor. Herkes 'ben şunu bunu yaptım' derken, bütçesini ortaya koyacak. Senin bütçen ne kadar, ne kadarlık yatırım yaptın? Ben söylüyorum. Ben 58 milyon liralık iş yaptım.''

Yerel seçimde partisinin başarılı olacağını belirten Kocaoğlu, ''29 Mart'ta yaşanacak zafere emin adımlarla ilerliyoruz'' görüşüne yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler