Denizli'deki patlama

Denizli'de meslek liseli öğrencilerin deney yaptığı sırada dün meydana gelen patlama sonucunda yaralanan 3 kişi bugün tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildi.

Yayınlanma: 27.03.2009 - 09:46
Abone Ol google-news

Denizli Şehit Yusuf Batur Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde, öğrencilerin deney yaptığı sırada dün meydana gelen patlamada yaralanan 1 öğretmen ile 2 öğrencinin taburcu edildiği öğrenildi.

Denizli Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen öğretmen Sadık Ayhan ile Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi edilen İbrahim Pehlivanoğlu ve Mehmet Özcan Ekinci'nin dün akşam saatlerinde taburcu olduğu, saç derisinde ayrılma tespit edildikten sonra Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Servisinde tedavi altına alınan Ahmet Arslan'ın da bugün hastaneden ayrılacağı bildirildi.

Yusuf Batur Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde dün jeotermal konulu proje ödeviyle ilgili deney yapıldığı sırada patlama meydana gelmiş, 1 öğretmen ve 3 öğrenci yaralanmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler