"İTÜ Bağlama Günleri" başlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Halk Bilimleri ve Sanatları Kulübü öğrencilerinin düzenlediği "İTÜ Bağlama Günleri"nin 4.sü bu akşam başlıyor. Etkinliğin ilk günüde Erdal Erzincan da sahne alacak.

Yayınlanma: 02.04.2009 - 12:22
Abone Ol google-news

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Halk Bilimleri ve Sanatları Kulübü  (HBSK) öğrencileri tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük bağlama etkinliği olma özelliği taşıyan “İTÜ Bağlama Günleri”nin 4. sü 2 Nisan’da (bu akşam) başlıyor. Erdal Erzincan’dan Erkan Oğur’a; Hasbihal Topluluğu’ndan Hüseyin-Ali Rıza Albayrak’a kadar birçok bağlama üstadını biraraya getiren etkinlik 5 Nisan’a değin devam edecek.

Halk müziğinin temel sazı olan bağlamanın ustalarını ve gelecek vadeden genç yeteneklerini biraraya getirip; dogru ustaları, dogru kitleyle, dogru yerde buluşturmak idealinden yola çıkan İTÜ HBSK, bağlama severlere bu yıl da unutulmaz 4 gün yaşatacak.

“4. İTÜ Bağlama Günleri” 2 - 5 Nisan 2009 tarihleri arasında üniversitenin Maçka Yerleşkesi, Mustafa Kemal Amfisi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek.
Bilet fiyatlarının öğrenci 5 TL, sivil 10 TL olarak belirlendiği etkinlik programı şöyle:

2 Nisan 2009 (Perşembe) : Navid Mosmer - Kemal Alaçayır - Erdal Erzincan

3 Nisan 2009 (Cuma) : Etni-Ka - İsmail Altunsaray - Hasbihal Topluluğu

4 Nisan 2009 (Cumartesi): Erkan Çanakçı - Hüseyin-Ali Rıza Albayrak - Cengiz Özkan

5 Nisan 2009 ( Pazar ): Orhan Bilge - Bengi Bağlama Üçlüsü - Erkan Oğur/İsmail Hakkı Demircioğlu

Konser günleri kapıdan da alınabilecek olan biletler ayrıca haftaiçi 11:30-14:30 saatleri arasında 75. Yıl Ögrenci Merkezi - İTÜ Ayazağa Yerleşkesi/Maslak, Yabacı Diller Yüksekokulu Kantini - İTÜ Maçka Yerleşkesi/Maçka adreslerinden ve Beyoğlu’ndaki Elvis Müzik’ten temin edilebilir. (http://www.baglamagunleri.itu.edu.tr  ve 0506 784 00 30)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler