Kamer Genç, Meclis'te rahatsızlandı

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Meclis Genel Kurulu'nda kürsüye çıkacağı sırada yüksek tansiyon nedeniyle fenalaştı. Genç, Meclis doktorluğunda tansiyonunun normale dönmesinin ardından yeniden Genel Kurul çalışmalarına katıldı. Genç "İyiyim, bir şeyim yok, düşmanlarım ve rakiplerim hâlâ benden çekinebilir" dedi.

Yayınlanma: 02.04.2009 - 13:23
Abone Ol google-news

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Meclis Genel Kurulu'nda kürsüye çıkacağı sırada rahatsızlandı. Meclis Genel Kurulu'nda, Genç'in, söz sırasının kendisine gelmesi nedeniyle kürsüye çıkmak üzere iken burnu kanadı. Bunun üzerine muhalefet kulisine çıkartılan Genç'e ilk müdahaleyi DSP Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ve Meclis doktoru yaptı.

 

Genç'in sağlık durumu

Meclis Genel Kurulu'nda tansiyonu yükselen ve burnu kanayan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Meclis doktorluğunda tansiyonunun normale dönmesinin ardından yeniden Genel Kurul çalışmalarına katıldı.

Meclis Genel Kurulu çalışmaları sırasında burnu kanayan Genç, Meclis kulisi ve doktorluğundaki müdahalenin ardından yeniden Genel Kurul'a gelerek Meclis çalışmalarına katıldı. Meclis kürsüsüne çıkan Genç, "İyiyim, bir şeyim yok. Düşmanlarım ve rakiplerim hâlâ benden çekinebilir. Ben burada mücadeleme devam ediyorum. Mücadeleyi halk için yapıyoruz"dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler