Edibe Sözen çark etti

Tüm okulara ibathane açılmasını öneren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Millletvekili Edibe Sözen gelen tepkiler üzerine çark etti. Sözen" Gençleri Koruma Yasası Teklifi" taslağını süresiz olarak gündemden çekmeye karar verdiğini bildirdi. Sözen duruma neden olarak da: Teklif taslağını, kamuoyu önünde tartışmaya açarak, son şeklini vermeyi hedeflediğini söyledi.

Yayınlanma: 09.08.2008 - 13:12
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, ''Bir süre önce kamuoyuyla da paylaştığı "Gençleri Koruma Yasa Teklifi taslağının" kendisi tarafından oluşturulan bireysel bir çalışma metni olduğunu'' ifade etti.
Toplam 46 maddeden oluşan ve ''Sosyal devletin gençler üzerindeki ödevlerine'' dair teklif taslağını, kamuoyu önünde tartışmaya açarak, son şeklini vermeyi hedeflediğini dile getiren Sözen, şunları kaydetti:
"Son üç gündür basına yansıyan şekliyle 46 maddelik bu yasa teklifine ilişkin oluşan yanlış algılamaların daha fazla devam etmemesi için, Gençleri Koruma Yasası Teklifi Taslağı'nı partimin yetkili organlarına ve parlamentonun gündemine getirmemeye, dolayısıyla süresiz olarak gündemden çekmeye karar vermiş bulunuyorum.
Teklif hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerini gerek yazılı ve görsel gerek sözlü bizlerle paylaşan herkese ayırmış oldukları vakitleri için teşekkür ediyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon