"Bahçeli'nin tüzükle ilgili bir sıkıntısı yok"

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın'ın, "MHP tüzüğünün Devlet Bahçeli'nin bu yıl içinde yapılacak Kurultay'da genel başkan olmasının önünü kapattığı" yönündeki iddiasına tepki gösterdi. Vural, "Genel Başkanımızın konumu bu hükme girmiyor, tüzük açısından engeli yok" dedi.

Yayınlanma: 08.04.2009 - 11:39
Abone Ol google-news

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın'ın basın toplantısıyla yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Aydın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP tüzüğü gereği Ekim-Kasım aylarında yapılacak Kongre'de aday olamayacağını öne sürerken, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural tüzükle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Vural "MHP Yerel seçimlerden güçlenerek çıktı. Bu başarısını önümüzdeki genel seçimlerde de gösterecektir. Genel Başkanımızın liderliğinde iktidara yürüyüşünü sürdürmektedir. Yerel seçimlerde de bu iktidar yürüyüşünde çok önemli bir safhayı geçmiştir. Tüzükle ilgili söylenenler Genel Başkanımızı bağlayan bir husus değildir. Bu hükme girmiyor genel başkanımızın konumu. Tüzük açısından herhangi bir engeli yok. Kurultay ne derse iradesi ne olursa her şey o yönde olacaktır. " diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler