Saakaşvili: Kanımızın son damlasına kadar koruyacağız

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Tiflis'e yönelen Rus birliklerinin, başkenti kuşatmaya çalıştığını söyledi. Saakaşvili, "Samimi konuşmak gerekirse, Washington'ın ilk baştaki bazı açıklamaları Ruslar tarafından yeşil ışık şeklinde algılandı, çünkü çok hoşgörülüydü. Ruslar hoşgörü dilinden anlamazlar" dedi.

Yayınlanma: 13.08.2008 - 12:32
Abone Ol google-news

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Tiflis'e yönelen Rus birliklerinin, başkenti kuşatmaya çalıştığını söyledi.

Saakaşvili, yaptığı açıklamada; "Ruslar başkent yönünde toprak kazanıyorlar. Bir yuvarlak oluşturuyorlar. Kanımızın son damlasına kadar başkentimizi koruyacağız. Ruslara hiçbir zaman teslim olmayacağız" şeklinde konuştu.

Mihail Saakaşvili, ayrıca Rusya'nın Güney Osetya'ya askeri müdahalesinden sonra ABD'yi başta "Hoşgörülü" açıklamalar yapmakla suçladı. Saakaşvili, "Samimi konuşmak gerekirse, Washington'ın ilk baştaki bazı açıklamaları Ruslar tarafından yeşil ışık şeklinde algılandı, çünkü çok hoşgörülüydü. Ruslar hoşgörü dilinden anlamazlar" dedi.

Rus tanklarının Güney Osetya sınırındaki Gori kenti sakinleri üzerine ateş açtığını ve binaları imha ettiğini söyleyen, Gürcistan Devlet Başkanı Saakaşvili, Rus askerlerinin kenti yağmaladığını da ileri sürdü

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler