Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi ‘Sınır açılırsa işgal yasallaşır’ başlığıyla, Deniz Baykal'ın Azerbaycan hakkındaki sözlerini başlığına taşıdı. Hürriyet gazetesi ilk sayfasında 'İşkenceye 250 TL tazminat' başlığını kullandı. Milliyet gazetesi ise 'İşte tartışılan ruhban okulu' başlığını yazdı. İşte diğer gazete manşetleri...

Yayınlanma: 12.04.2009 - 06:56
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Sınır açılırsa işgal yasallaşır’


‘Hükümetin tavrı değişti’ Kafkasya politikasının Azerbaycan’la işbirliği içinde yürütülmesi gerektiğini belirten CHP lideri, bölgede yapılacak yanlışların Türkiye, Azerbaycan ve AB açısından ağır sonuçları olacağını söyledi. Hükümetin tavır değiştirdiğini ifade eden Baykal, “Önce sınırlar açılsın, sonra da ortak tarih komisyonu kurulsun, denmeye başlandı. İşgal kalkmadan sınırın açılması, Azerbaycan’ın işgalinin dolaylı olarak kabulü anlamına gelir” dedi.

 

HÜRRİYET

İşkenceye 250 bin TL tazminat


Polis şefi Adil Serdar Saçan'ı meslekten ihraç ettiren işkenceye tazminatı Danıştay onadı. İçişleri Bakanlığı, 250 bin TL'yi, kusuru işleyen polislerden alacak.

 

MİLLİYET

İşte tartışılan ruhban okulu


1971'de kapatılan Heybeliada Ruhban Okulu'nda ABD Başkanı Obama'nın ziyaretinin ardından heyecanlı bir bekleyiş var. Obama'nın açılmasını istediği okul için papazlar, Türk Hükümeti'nden onay bekliyor...

 

RADİKAL

Bir Yatağan yetmedi 46 tanesi daha yolda


Sahil şeritlerine termik santral için başvuru yağıyor. Çevrecilerle bilimcilerin tepkisine rağmen orta-büyük ölçekli 46 santral için işlemler bitmek üzere.
 

 

AKŞAM

El Beşir'i giydiren Türk


'Soykırım' suçundan hakkında uluslararası tutuklama kararı bulunan Sudan lideri Ömer El Beşir ile ordusunun üniformalarını Türk girişimci Oktay Ercan üretiyor...



POSTA

Ölüm piyangosu


4 yıl önce Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 1 milyon 250 bin TL kazanan 9 çocuk babası Erzurumlu Ahmet Bayram'a para saadet getirmedi. İlk iş olarak kendisine peruk alan, Erzurum'dan İstanbul'a taşınan, eşini boşayan Ahmet Bayram gece alemine ve kumara dadanıp parayı kısa sürede tüketti. Önceki gece de eski eşinin evinde kendini asıp intihar etti.

 

VATAN

Düşün yakasından

'Atatürk'ü korumak' adına 'YouTube'u yasaklatıp Türkiye'yi dünyaya rezil ettiler, yetmedi... Şimdi de Google'ı kapattırmak istiyorlar.

 

HABERTÜRK

'Albay'ın eşini bulun Paşam'

Tekirdağ'da albay eşi, kırmızıda geçip ölüme yol açtı. Tutuklama kararı çıktı ama kadın 3 aydır kayıp. Aile G.Kurmay'a mektup yazdı.
 

 

BİRGÜN

Yargılanamayan darbeci rekoru


Kenan Evren ve darbeciler için yine savcılığa suç duyurusu yapılda. Anayasa'nın geçici 15. maddesini öne süren savcılık, 'yasal olanaksızlık' nedeniyle 'kovuşturmaya yer yok' dedi.

 

SABAH

4 namus dosyası


Kamuoyunda büyük şok yaratan 4 vahşi olayı aydınlatmayı onur meselesi yapan İstanbul polisi ant içti: Bu düğümleri çözmeden bize uyku haram...
 

 

TERCÜMAN

İki kritik feryat


Azeriler'in "Sınırı açmayın" feryadı, Ankara'nın kalbinden duyuluyor. Türkmenler, "Kürtler bizi Kerkük'ten atacak" diyerek yardım bekliyor.
 

 

YENİ ŞAFAK

Yardım istedim boğazıma yapıştı

Arazisinin yağmalandığını idda eden CHP'li Reyhan Kaş, yardım istediği Baykal'ın tepkisiyle şoka girdi.


ZAMAN

Beyaz eşyada ÖTV kalktı, tüketici indirim beklerken zamla karşılaştı


Krizden etkilenen piyasaları hareketlendirmek için peş peşe vergi indirimleri geldi. Ancak beklenmedik bir gelişme bütün planları altüst etti. Önce otomotiv, sonra beyaz eşya sektörü, yoğun talebe zamla karşılık verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler