Behramoğlu için toplanılacak

Beşiktaş Belediyesi'nce düzenlenen ''Ustalara Saygı'' etkinliğinin 20 Nisan'daki bölümü, şair Ataol Behramoğlu için yapılacak. Etkinlikte, Ataol Behramoğlu şiirlerinden seçmeler seyirciler için yorumlanacak.

Yayınlanma: 15.04.2009 - 13:14
Abone Ol google-news

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 20 Nisan'da Ataol Behramoğlu için düzenlenecek olan "Ustalara Saygı" etkinliği, Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Faruk Şüyün'ün hazırladığı ve moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, Behramoğlu'nu seyircilere dostları, çeşitli dönemlerde birlikte çalışmalar yaptığı sanatçılar ve ailesi, daha yakından tanıtacak.

Ali Sirmen, Ayşe Emel Mesci, Barış Behramoğlu, Dilek Türker, Doğan Hızlan, Hasan Ceyhan, Haluk Şahin, Hülya Behramoğlu, İkna Sarıaslan, Namık Kemal Behramoğlu, Onur Behramoğlu, Sali ve Turgay Fişekçi'nin konuşmacı olarak katılacağı gecede, şairin bestelenmiş yapıtlarından örnekler de seslendirilecek.

Etkinlikte ayrıca Edip Akbayram, Haluk Çetin, Tekin Büyükkaya, Timur Selçuk ve Vedat Sakman da yer alacak. Tiyatro sanatçısı Hümay Güldağ da etkinlikte Ataol Behramoğlu şiirlerinden seçmeleri seyirciler için yorumlayacak.

''Ustalara Saygı'' etkinlikleri, 27 Nisan'da Çiğdem Talu ve Melih Kibar, 4 Mayıs'ta da Selim İleri için hazırlanan gecelerle devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon