Barış Akarsu anısına kitap yazıldı

Katıldığı yarışma programıyla yeteneği ve sempatik tavırlarıyla adından söz ettirerek halkın sevgisini kazanan ve Bodrum'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden kömür gözlü şarkıcı Barış Akarsu'nun anısına kitap yazıldı. Kitabın yazarı Metin Sözüçetin, kitap eşde edilen gelirin Barış Akarsu Derneği kanalıyla hayır kurumlarına bağışlanacağını belirtti.

Yayınlanma: 21.04.2009 - 10:58
Abone Ol google-news

Bodrum'da 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu anısına kitap yazıldı.

Şarkı sözü yazarlığı ve çeşitli yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Metin Sözüçetin, Bodrum'daki bir kafede düzenlediği toplantıda, Barış Akarsu anısına yazdığı ''Rockstar Akarsu'yla Akan Yıllar'' adlı kitap, genç şarkıcının son 3 yılını kaleme aldığını söyledi.

Sözüçetin, ''Haziran ayında piyasaya çıkacak kitap, 300 sayfadan oluşuyor. Kitaptan elde edilecek geliri, önümüzdeki günlerde kurulacak olan Barış Akarsu Derneği kanalıyla hayır kurumlarına bağışlayacağım'' dedi.

Barış Akarsu'nun unutulmaması gereken biri olduğuna belirten Sözüçetin, şöyle konuştu:
''Barış Akarsu, hep şarkılarıyla hatırlanmak isterdi. Onun müzisyen kimliği ötesinde insani yönlerinin de herkesçe bilinmesi gerekiyordu. Bu kitapla bunu anlatmaya çalıştım. Onu yaşatmak ve bilinmeyen yönlerini insanlara aktarmak boynumuzun borcuydu. Onun adına bir Rock festivali düzenlemek için ilgili kurumlardan da destek bekliyoruz. Biz Barış'ın anısını yaşatmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Sevenleri de onu asla yalnız bırakmayacak.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler