Pilot Potukönen'in cenazesi toprağa verildi

Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın pilotluğunu yapan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren emekli pilot Binbaşı Erkan Potukönen'in cenazesi, memleketi Niğde'nin Bor ilçesinde toprağa verildi.

Yayınlanma: 21.04.2009 - 14:30
Abone Ol google-news

Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın pilotluğunu yapan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren emekli pilot Binbaşı Erkan Potukönen için Paşa Camisi'nde düzenlenen törene, ailesi, Bor Garnizon Komutanı Albay Önder Akalın, Kaymakam Şenol Bozacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hayrettin Yıldızlı, Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Necmi Pişkin, eski Belediye Başkanı Yavuz Can, Niğde Gazteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Niğde Hamle Gazetesi Sahibi Ali Osman Sayın, gazeteciler ve yurttaaşlar katıldı.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Necmi Pişkin, törende, Potukönen'in hayatı hakkında bilgi verdi. Potukönen'in vatan, bayrak ve Atatürk sevgisini her değerin üzerinde tutmuş örnek bir insan olduğunu belirten Pişkin, etrafına hayatı boyunca bu sevgileri aşıladığını anlattı. Potukönen'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından, vasiyeti üzerine Başpınar Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığına defnedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler