Çok istedi; başardı

İlköğretim ve liseyi dışarıdan bitirdikten sonra girdiği ÖSS'de 866'ıncı olan Ali Taşar, hayal ettiği hukuk fakültesini kazanmanın gururunu yaşıyor. Taşar, "Kafama koyduğum tüm planlarımı hayata geçirdim" dedi.

Yayınlanma: 15.08.2008 - 13:51
Abone Ol google-news

Hastalık ve yoksulluğun neden olduğu imkansızlıklara rağmen açık ilköğretim ve liseyi bitirdikten sonra girdiği Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Türkiye 866'ncısı olan Mersinli Ali Taşar (24), hayal ettiği hukuk fakültesini kazanmanın sevincini yaşıyor.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu beldesinde, arıcılık yapan babası hastalanınca 7'nci sınıfta okulunu bırakmak zorunda kalan ve sonrasında açık ilköğretim ve liseyi bitiren Ali Taşar, ilk tercihi olan Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı.

ÖSS'ye ilk girişinde Eşit Ağırlık-2 puan türünden 343.812 alan Taşar, öncelikle üniversiteyi başarıyla bitirmeyi hedeflediğini belirterek, "'İnadına başarı' diyerek yola çıktım. Kafama koyduğum tüm planlarımı hayata geçirdim. Bundan sonra okulumu bitirip adliye kapısından girerek hayalimin yeni bölümünü yaşama geçireceğim'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler