Slyvester Stallone'dan Rus votkası reklamı

Hollywood yapımı "Rambo" ve "Rocky" filmlerinde Sovyet muhaliflere karşı savaşan Amerikalı aktör Sylvester Stallone, bir Rus votkasının reklamını yapacak. Reklamın sloganının, "Hepimizin içinde biraz Rusluk vardı" olacağı belirtildi.

Yayınlanma: 15.08.2008 - 13:54
Abone Ol google-news

Rus votka üreticisi Synergy, oyuncunun, 1 Eylül'den itibaren televizyon ve gazetelerde yayınlanacak "Russian Ice" etiketli votkanın reklamlarının yüzü olacağını ve ünlü aktörle bir yıllık sözleşme yaptıklarını açıkladı.

Kaynaklar, ünlü aktörün anlaşmadan 1 milyon dolar aldığını söylerken, Stallone'un reklamlardaki sloganın, "Hepimizin içinde biraz Rusluk vardı" olacağı belirtildi.

Sylvester Stallone'nin, anne tarafından büyük-büyükannesi Rosa Rabinoviç'in Ukrayna'nın Odessa kentinden olması ve aktörün Rus kökenlerinin bulunmasının, reklam kampanyasının anafikri olduğu kaydedildi.

Stallone'nin, 'Rambo' filmlerinde canlandırdığı John Rambo karakteri Afganistan'da Sovyet askerlerini öldürüyordu. Aktör, 'Rocky Balboa' filminde de Sovyet boksör İvan Drago'yu yeniyordu. Filmler, dağılan Sovyetler Birliği'nde yasaklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler