Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet manşetinde Ergenekon davasının siyasallaştırıldığını vurgulayan Vural Savaş'a yer verdi. Posta'nın manşetinde ise Dalan'ın Başkanı olduğu İstek Vakfı'nın arazisinde bulunan lav silahları, bombalar, C-4 patlayıcı ve mermiler vardı. Posta manşetten gördüğü haberi Kardak'tan Ergenekon'a başlığıyla berdi. İşte günün manşet haberleri...

Yayınlanma: 23.04.2009 - 06:57
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Dreyfus benzetmesi


‘Herkes yargıç oldu’ Ergenekon davasının Fransa’da büyük tepki yaratan Dreyfus davasına dönüşmesinden kaygı duyduğunu belirten Selçuk, “Dava, adı konurken basın tarafından siyasallaştırılmıştır. Bu davanın savcısı da vardır, yargıcı da, avukatları da. Dışarıdan bu makamlara özenmek yanlıştır. Herkesin her gün yargıçların yerine geçerek hüküm kurması ise bir facia” dedi.


HÜRRİYET

11 Serseri mayın var

Meclis telekulak alt komisyonu üyesi  CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, "Ortam dinlemesi yapan lazer görünümlü 11 mobil araç var. Bunlar serseri mayın gibi dolaşıyor" dedi.


MİLLİYET

Beki kapattı hukuk açtı


Erdoğan'ın eski sözcüsü Akif Beki'nin akreditasyonu iptal ettirdiği Milliyet muhabiri hukuk mücadelesini kazanınca, Başbakanlık'tan "Kartınızı alabilirsiniz" yazısı geldi.


RADİKAL

Kriz sözleşmesi


Sendikayla işveren anlaştı: Erdemir ve İsdemir'de üst yöneticiler dahil, 12 bin 587 çalışanın ücreti 16 aylığına yüzde 35 indirildi.
 

AKŞAM

Serçavan paşam


'Türkiye halkı' açılımı tartışılan Org. İlker Başbuğ, 23 Nisan öncesi Şırnak'a kuvvet komutanlarıyla birlikte sürpriz ziyaret yaptı. 60 yaşındaki bir kadın Başbuğ'u Kürtçeselamlayıp, 'Hoş geldiniz' dedi.


POSTA

Kardak'tan Ergenekon'a


İstanbul Poyrazköy'deki İSTEK Vakfı arazisinde yapılan kazılarda bulunan cephanelikle ilgili olarak1'i emekli 5 SAT subayı gözaltına alındı. Gözaltındaki subaylardan Yarbay Ercan Kireçtepe'nin 'Kardak Kahramanı' olduğu ortaya çıktı.


VATAN

Gece yarısı Ermenistan anlaşması

Dışişleri Bakanlığı gece yarısı 00:05'te Türkiye ile Ermenistan'ın ilişkileri normalleştirmek için mutabakata vardıklarını açıkladı.


HABER TÜRK

Bunlar kimi vuracaktı?

Payrazköy silahları için 2'si yarbay, 2'si binbaşı 6 kişi gözaltında.

 

BİRGÜN

Bugün 23 Nisan utanıyor insan


Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ülkedeki çocuk manzaraları, bayramdan çok utanç duygusu yaratıyor.


SABAH

Cephaneliğe rütbeli gözaltı


Dalan'ın arazisinden çıkan cephanelikle ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltındakilerin 4'ü arazinin yanındaki SAT birliğinden subaylar.


TERCÜMAN

Başbakanlığa koştu


Başbakanlık Merkez Binası, dün iki intihar girişimine daha sahne oldu. Bunalıma giren İlhami Öztekin ve Yadigar Hayta, 2,5 saat arayla kendilerini yakmaya çalıştı.


YENİ ŞAFAK

Mezar ev kazılıyor


Dalan'ın arazisindeki bomba ve silahlar "Ergenekon'un mezar evi" aranırken bulundu. Poyrazköy'deki cephanelikle ilgili 4'ü muvazzaf subay 6 kişi gözaltında.


ZAMAN

Cephane kazıları devam ediyor, 4 kişi gözaltında


Dalan'ın Başkanı olduğu İstek Vakfı'nın arazisinde bulunan LAW silahları, bombalar, C-4 patlayıcı ve mermiler Türkiye'yi dehşete düşürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler