Birleşik Kamu-İş 1 Mayıs'ta Kadıköy'de

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü, Kadıköy meydanında Türk-İş ile birlikte kutlayacaklarını açıkladı.

Yayınlanma: 29.04.2009 - 08:36
Abone Ol google-news

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, yaptığı açıklamada, "işsizliğin, yoksulluğun, yolsuzluğun, gelir dağılımı adaletsizliğinin en üst düzeyde olduğu, işsizler ordusunun kapanan iş yerleri ile her geçen gün çığ gibi büyüdüğü" bir süreç yaşandığını vurguladı.

Kütük, "Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; dünya ve ülkemiz emekçilerinin; emek, barış, özgürlük ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde, bugünün en geniş düzeyde yan yana, omuz omuza birlikte kutlandığı zaman bir anlam ifade edeceğine ve emekçinin sesinin daha güçlü çıkacağına inandığımız için Türk-İş ile birlikte Kadıköy meydanında ki kutlamaya katılacağız" dedi.

Hasan Kütük, iş arayan gençlerin, işten çıkarılan insanların, "sefalet ücretine" mahkum edilen çalışanların ve tüm Türk halkının da 1 Mayıs'ta İstanbul Kadıköy meydanında birlikte olmaya davet etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler