Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Yasaklı bayram' başlığıyla verdiği haberinde Valiliğin, DİSK ve KESK'in 1 Mayıs kararını manşetine taşıdı. Hürriyet gazetesi başlığına '2. Avukattan ilginç iddia' yazdı ve Münevver Karabulut'un ailesinin avukatının ulaştığı bilgileri okuyucularına duyurdu. Milliyet gazetesi ise 'Deniz Feneri rötar yaptı!' diyerek yaşanan gelişmeleri aktardı.

Yayınlanma: 01.05.2009 - 05:57
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Yasaklı bayram

Valilik kararına karşın emekçiler Taksim’e yürümekte kararlı. DİSK ve KESK, beraberindeki 70 örgütle birlikte bugün saat 10.00’da Pangaltı’da toplanarak, “makul ölçüde” bir kitle ile Taksim’e yürüyecek. DİSK Başkanı Çelebi, Taksim talebinin inatlaşma değil, inancın sembolü olduğunu vurgulayarak, “Kaos ve şiddeti içeren en ufak bir davranışın yanında olmayacağız” dedi.

 

HÜRRİYET

2. Avukattan ilginç iddia

Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdüğü şüphesiyle aranan Cem Garipoğlu, 60 gündür bulunamıyor. Karabulut ailesinin avukatı Faruk Zorba, ulaştığı bilgileri Ayşe Arman'a anlattı.
 

 

MİLLİYET

Deniz Feneri rötar yaptı!


Frankfurt Savcılığı, Deniz Feneri skandalıyla ilgili "önemli delillere ulaşmak için", Türkçe çevirisiyle birlikte Ankara'ya 84 sayfalık yardım talebi dosyası gönderdi. Adalet Bakanlığı, dosyayı ancak bir hafta sonra savcılığa iletti.
 

 

RADİKAL

Devletin kutsal meydanı


Taksim'de 1 Mayıs yine yasak. Çelebi: Makul sayıda kişiyle anma için anlaştık. Vali: On binlerce kişiyle gelemezler.
 

 

AKŞAM

Maskeli günler


Domuz gribi kapıya dayandı, Sağlık Bakanlığı alarma geçti. Havaalanı personeli maske takmaya başladı. Taksim esnafının korkusu ise virüs değil gaz... Onlar da bugün dükkânı açmak için hazır.
 

 

POSTA

Türkiye'nin gözyaşları


Diyarbakır Lice'de teröristlerin kurduğu mayınlı pusuda şehit olan 9 askerden 8'i ve Şemdinli'de şehit düşen 1 asker dün memleketlerinde toprağa verildi.
 

 

VATAN

12 şirket için 'Basın' talebi


Deniz Feneri'ni soruşturan Alman savcıların adli yardım talebi dün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Başta Türk Deniz Feneri, 12 şirketin didik didik aranması isteniyor.
 

 

HABERTÜRK

Ne oldu bizim ahır Ali Bey


Türkiye BM Güvenlik Konseyi'ne seçilmek için pek çok vaatte bulundu, hiçbiri tutulmadı, zorda kalan Büyükelçi istifa etti.
 

 

BİRGÜN

Yaşasın 1 Mayıs


Cumhurbaşkanı'ndan Hükümet'e, Vali'den Emniyet Müdürü'ne kadar devlet ricalinin yaymaya çalıştığı korkuya rağmen emekçiler, başta Taksim olmak üzere meydanlarda 1 Mayıs kutluyor.

 

 

SABAH

Herkes aynı karavanaya


Üniversiteliye tanınan kısa dönem askerlik ve yedek subaylık hakkı kalkıyor. Mezunlar 12 ay erlik yapacak.
 

 

TERCÜMAN

Kına yakın


Her fırsatta PKK'nın arkasında durarak tehditler savuran DTP'ye, Türk halkından lanet yağıyor.
 

 

YENİ ŞAFAK

Bugün ben de yarım kaldım


12 yıl önce milyonda bir görülen ALS hastalığına yakalanan milli futbolcu Sedat Balkanlı dün hayata veda etti. Eşinin yanından bir an olsun ayrılmayan Şükran Balkanlı, "Vazifem bitti. Ben de bittim" sözleriyle herkesi ağlattı.
 

 

ZAMAN

Azerbaycan'da üniversiteye kanlı baskın: 12 ölü


Azerbaycan, dün bir üniversitede yaşanan kanlı saldırıyla sarsıldı. Yabancı öğrencilerin eğitim gördüğü okulu basan saldırgan, önüne çıkan herkese ateş etti. Türk öğrenciler yara almadan kurtulduğu olayda 12 kişi hayatını kaybetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon