Günay: Geçmiş olsun

Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, kabinede yeniden yer almasının kendisi için sürpriz olmadığını belirterek, "Ama bunu umut etmiş olanlar için sürpriz oldu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Yayınlanma: 02.05.2009 - 07:52
Abone Ol google-news

TOBB'un 64. Genel Kurulu öncesinde basının kabine revizyonuna ilişkin sorularını yanıtlayan Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, siyasette kabine ve görev değişikliğinin bir nöbet değişikliği olduğunu belirterek, görevini başkalarına devreden bakanların başarıyı çalışmalar yaptığını söyledi. Onların başka durum ve noktalarda görev yapmaya devam edeceğini kaydeden Günay, "Yeni arkadaşlar katıldı. Onlarda son derece vaat eden arkadaşlar. Başbakan bu çalışmayı sürdürdü. Gördüğüm kadarıyla ayrıntılı bir çalışma yapmış. Ülkeye, millete ve demokrasiye hayırlısı olsun" diye konuştu.

"Bir gazetecinin sürpriz isimler var mı" sorusu üzerine Günay, sürpriz isimlerin olmadığını, aşağı yukarı bir süredir beklenen bazı gelişmelerin olduğunu ifade etti.

Kendisinin kabine dışı kalabileceği şeklindeki yorumların hatırlatılması üzerine Günay, "Benim için sürpriz olmadı ama bunu umut etmiş olanlar için sürpriz oldu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler