Hollywood filmi müzikal sahnesinde

Drew Barrymore ile Adam Sandler'in düğünlerde şarkı söyleyen bir müzisyen ile bir garsonun aşkını anlatan filmi, ODTÜ'lü öğrenciler tarafından müzikal sahnesine taşındı. Öğrencilerin oluşturduğu ''The Company Musicals'' topluluğunun sahnelediği ''The Wedding Singer'', 5 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak.

Yayınlanma: 02.05.2009 - 08:39
Abone Ol google-news

Başrollerini Adam Sandler ve Drew Barrymore'un paylaştığı filmden esinlenerek Broadway'de sahneye konulan müzikal, ODTÜ'lü öğrencilerin performansı ile İngilizce olarak izleyici karşısına çıkacak.

Bestesi Matthew Sklar'a, sözleri Chad Beguelin'e, senaryosu Chad Beguelin ve Tim Herlihy'e ait müzikalde, doğru ile yanlış arasındaki çizgi, evlilik hazırlıkları yapan bir çiftin etrafında gelişen olaylarla birlikte sorgulanıyor.

Müzikal, 1980'lerin ortalarında, New Jersey'de para kazanmak için düğün şarkıcılığı yapan vokalist Robbie ile evlenmeye hazırlandığı garson Julia'nın başkalarıyla evlenmek üzereyken yaşamlarının yön değiştirmesini işliyor.

''The Wedding Singer'' adlı müzikal, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu'nda izlenebilecek.

İngilizce olarak sahnelenecek eserin biletleri, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi bilet gişesi, ODTÜ çarşı ve kütüphane stantlarından alınılabilecek.

Biletler, öğrenci 6 TL, tam 8 TL olarak satışa sunuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler