Şeref Bey ödülleri verildi

Serencebey Gazetesi tarafından düzenlenen 3. Şeref Bey ödül töreni İstanbul'da yapıldı.

Yayınlanma: 02.05.2009 - 15:06
Abone Ol google-news

Swissotel'de gerçekleştirilen ödül törenine Beşiktaş Kulübü yöneticileri Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Halim Aydın, Behçet Ümitlen, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kongre üyelerinin yanı sıra, Beşiktaş bünyesinde faaliyet gösteren dernek yöneticileri ile üyeleri katıldı.

Tören öncesi kısa bir konuşma yapan Serencebey Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Çağlar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in organizasyona katılmamasından dolayı sitemde bulunurken, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Demirören'in ani gelişen bir olay dolayısıyla İstanbul dışına çıktığını ve elinde olmayan bir şekilde törene katılamadığını söyledi.

Konuşmaların ardından ödül dağıtımına geçilirken, özel ödüle Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın, Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Opuş, Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, ÜNİBJK Başkanı Barış Bancaoğlu ve İntercity Başkanı Vural Ak layık görüldü.

Beşiktaş'a katkı sağlayan dernekler olarak Bandırma Beşiktaşlılar Derneği, 1965 Beşiktaşlılar Cemiyeti, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 1903 Karakartallar Derneği, Siyah Beyaz Beşiktaşlılar Derneği, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği ödüllendirilirken, Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya ise onur ödülünü aldı.

Ödülleri Beşiktaşlı yöneticiler Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Behçet Ümitlen, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, jüri üyeleri Mesut Parlak ve Ahmet Ertürk verdi.

Öte yandan, Mehmet Üstünkaya'nın ödülünü ise kızı Aslı Üstünkaya aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler