Asmalı Konak'ın 'Haydar'ı intihar etti

Sinema ve tiyatro sanatçısı Yaman Tarcan, intihar etti. Tarcan, en iyi yabancı film dalında Oscar ödülü kazanan Xavier Koller'in ''Umuda Yolculuk'' filminin de aralarında bulunduğu çok sayıda sinema filmi ile Asmalı Konak gibi dizilerde rol almıştı.

Yayınlanma: 03.05.2009 - 06:47
Abone Ol google-news

Selahattin Yaman Tarcan (50), Kadıköy Göztepe Cavit Paşa Sokak'taki evinde, akşam saatlerinde tabancayla kendisini vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Tarcan'ın cesedi, polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Tarcan, en iyi yabancı film dalında Oscar ödülü kazanan Xavier Koller'in ''Umuda Yolculuk'' filminin de aralarında bulunduğu çok sayıda sinema filmi ile Asmalı Konak gibi dizilerde rol almıştı.

Yaman Tarcan'ın eşi polise, 'olaydan 5-10 dakika önce yatak odasına geçti. Silah sesi duyunca koştum. Kanlar içindeydi' şeklinde ifade verdiği bildirildi. Tarcan'ın bir yakının idiasına göre Yaman'ın bir yıldır düzenli iş bulamadığını ve bu sürede bankalara yaklaşık 20 bin TL borçlanarak bunalımda olduğunu biliyordum dediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler