Yeni nesil Mercedes Benz SLK-Serisi

İlk piyasaya sunulduğu 1996 yılından bu yana neredeyse yarım milyon adede yaklaşan satış rakamı ile büyük başarı yakalayan Mercedes-Benz SLK-Serisi yenilendi. 650 yeni geliştirilen parçanın kullanıldığı yeni nesil SLK-Serisi, 2008 yılının Mayıs ayında Türkiye'de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 18.08.2008 - 08:55
Abone Ol google-news

Farklı ön tampon hava girişi düzenlemesi ve ön kaputta belirginleşen V şekli, yeni nesil SLK'nin dış görünümünde öne çıkan değişiklikler. Yeni çizgilerle arka bölümüne de güçlü bir görünüm kazandırılan SLK'de köşeli egzoz çıkışları, AMG modellerinden esinlenilen koyu arka farlar ve büyütülen dış aynalar dikkat çekiyor.

SLK-Serisi'nin iç mekânı da yenilendi. Otomobil mükemmel malzeme seçimi, kolay kullanımlı yeni orta konsol, multifonksiyonlu üç kollu direksiyon ve en ileri teknolojiye sahip sistemler sayesinde çok daha konforlu ve keyifli bir sürüş sunuyor. Araçta ayrıca standart olarak radyoyla bütünleşik Bluetooth teknolojisi, opsiyonel olarak ise, torpido gözünden iPod benzeri müzik çalarları bağlayabilme ve kontrol panelinden kullanabilme olanağı bulunuyor. Yeni nesil SLK-Serisi'nde bir adet 4, iki adet 6 ve bir adet de 8 silindirli olmak üzere toplam 4 motor seçeneği mevcut.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler